odhodlal jsem se na tu modrou, s prodejcem domluvil lepší cenu s tím, že si sedačky pořeším pak sám... a říkám, že to chci, jen to první zkontrolujeme u Romana...
zavolám Romanovi a ten mi dal tolik důvodů proč raději 1,8 než 1,6 - všechno to bylo vlastně o mnohem větší bezporuchovosti 1,8ky... a taky že mé plánované LPG není do 1,6 vůbec dobré, že skončím se zaklepanými ventily, i když budu mít přídavné mazání

to, že ta černá má cosmo výbavu a je na pohled hezčí pro mě není moc argument pro to abych za ni dal o 43tis víc než za modrou... zvláště když modrá je pro mě krásná a černou prostě NE....
každopádně po tom rozhovoru jsem úplně v pasti a teď nevím jestli rovnou nezrušit i plánovanou prohlídku a raději k Romanovi zavést něco jiného.... černou teda určitě ne, lak ani interiér bych nepřežil (proč jsem ji sem vlastně dával? ) ale otázka je spíš o tom jestli nemám hledat v 1,8... jak kvůli LPG tak kvůli tomu, že má být mnohem kvalitnější... hmmm tady když jsem hledal, tak byli s 1,6 všichni spokojeni a měl jsem z toho pocit, že je to vesměs bezporuchový motor... ale je pravda, že tady je malý vzorek lidí a Roman u sebe viděl už hodně aut...
ach takový šok, po tom co jsem se KONEČNĚ rozhodl... a ta tmavě modrá se mě tááááááák líbí

o černé už ani slovo

stříbrné už mám dost ze svého starého auta, ale tento odstín nevypadá tak špatně, otázka je jak v reálu, ale pokud by zbytek auta vyhovoval, tak bych to asi překousl... jen jestli se dobře dívám tak je to teda přes faceliftem, že?

chyběl by mě tempomat, jinak to vypadá dobře... zajímalo by mě co je to za typ výbavy... to jsou sportovní nebo cosmo sedačky, že ano?
má to auto-klimu, 8 pytlů, BC, ABS a ESP, přední okna a zrcátka v eletrice, multi funk. volant... a hlavně sedačky s loketkou a bederkou, tudíž by tam měl být i nastavitelný sklon sedáku, což jsou pro mou výšku a má bedra velmi důležité věci... jen podle fotek není AUX! což pro mě fakt důležité... vím, že se dá dodělat, ale to jde teoreticky... :-/
jinak 53tis km je podezřelých, ale je pravda, že na pohled vypadá uvnitř lépe než ta modrá...
takže přátelé, je ta 1,6 opravdu co se kvality motoru týče, o tolik horší? ale asi se zbytečné ptát, když mi to Roman už tak řekl...
EDIT: aha tak klimatizace je asi manuální :-/
EDIT2: vidím dobře? tlačítko SPORT?

mno a taky chybí tlačítko na odmlžení předního skla

tak jsem zvědavý jestli bude kritika nebo doporučení