Osobne bych k tve vybave nedaval nic jineho nez origo xenony a ten CID co ti chybi pokud uz ho nemas a pak uz to bude libovka libova !!!
A koukej to poradne zdokumentovat - jak sviti v porovnani s origo a pak to sem hodApikkk píše:Dnes mi přišli Engels....
Za peníze, který se prodávaj bych je nekoupil, ale náhodou jsem na ně narazil na Aukru...tak jsem dal minimální příhoz 1600Kč...
Nevěnoval jsem tomu pozornost, říkal jsem si, že mi tu cenu někdo přehodí. Pak po třech dnech mi přišel mail, že jsem vyhrál aukci...no a dnes přišly...Vypadaj celkem dobře, když se podíváš pořádně, jde vidět že to není ORIGO, ale zatím se mi pačí...Jo a jsou uplně nový.
Až bude lepší počasí, tak je zkusím nasadit a pořídit do toho lepší žárovky...
Jestli to bude stát za prd, jak zde popisujete...tak tam vrátím původní...a těhle se zbavím...
A neplanujes je prodat?Apikkk píše:K těm světlům...do těd jsem je nanasadil a asi ani nenasadím. Jsou rozhodně hezčí než ta klasika v černým, ale bojím se je tam dát.
A odrazuje mě to i proto, že musím sundat přední nárazník, kdyby to šlo bez sundání, tak tam asi už na zkoušku jsou. Teď je mám ve sklepě a práší se na ně
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |