Lukeho červené GTC (Vanessa) - došlo na další úpravy
Re: Lukeho GTC
Jak chceš. Vyhrát se s tím dá, ale nejde to takhle na koleni za jedno odpoledne;) Nabídnout můžu akorát OPC vložku do budíků a zajistit bílý diody na přepájení
- Reklama
Od kdy budeš dnes u té Olympie? Menší změna plánu - kino nebude - tudíž tudy pojedu dřív.. 

Já si pojedu nakoupit něco na jídlo, tak ono to je celkem jedno. Třeba v 5
Beru tu OPC vložku s sebou, kdyby ses chtěl podívat

Dobrá
takže na 5 tam někde zezadu u parku jak si říkal..
Já se hlavně podívám jak máš připevněnou SPZ a to osvětlení než se do toho pustím u sebe
Dodávám fotky z miniGTC srazu

Já se hlavně podívám jak máš připevněnou SPZ a to osvětlení než se do toho pustím u sebe

Dodávám fotky z miniGTC srazu

Naposledy upravil(a) Luke dne 31 led 2015, 15:40, celkem upraveno 1 x.
Moc pěkná barvička
tak ať slouží

tak tě tady oficiálně taky vítám
ještě to chce fotky introše, jinak barvu musím samozřejmě pochválit
i když kola už tak moc ne
... ať dobře slouží

Díííky pánové 
barva se mi také líbí
fotky intecu dodám ale není moc na co čekat
klasicka - jen předěláno osvětlení do LED a dodělané lišty prahů..
dál bych toho chtěl... např. osvětlení klik, prostoru pod nohami - ale to musí někdo jiný - je to bohužel daleko za mou zručností
kdyby byste někdo věděl o nerezových pedálech, OPC volantu nebo loketní opěrky za výprodejové ceny tak dejte vědět

barva se mi také líbí

fotky intecu dodám ale není moc na co čekat

dál bych toho chtěl... např. osvětlení klik, prostoru pod nohami - ale to musí někdo jiný - je to bohužel daleko za mou zručností

kdyby byste někdo věděl o nerezových pedálech, OPC volantu nebo loketní opěrky za výprodejové ceny tak dejte vědět

koukni sem, tady mám to osvětlení spodku https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... &start=220
Taky pěkné pane kolego
jak ale sleduji i u Boba i u tebe tohle už asi sám nezvládnu
měl jsem dost práce i s výměnou žárovek v intecu - tohle je o pár levelů dál.. + na druhou stranu - než abych to dělal sám (když v podstatě nevím jak
) a něco si dosral to to asi raději nechám být.. 

To o moc horší neni. Odděláš jenom pár plastů navíc + nějaký to natáhnutí kabelu a pájení. Výsledek je skvělej. Mám stejnou barvu LEDek jako u lampičky a vypadá to tak jako originál, žádnej bastl