ahojte,skusali ste niekto toto? Niekde som cital ze to nalial do nadrze a auto odvtedy jazdi sviznejsie,klesla spotreba,auto ma lepsi tah a niekto nato nadava ze to nic nerobi,alebo ze to spravi zle motoru.aky mate vy nato nazor?Dakujem
Tento čistič je pre benzínové motory, STP "Diesel Injection Cleaner" je pre naftu.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
Zdravím, tak vif používám už 1 rok pravidelně letní/zimní. Zdá se mi že motor je klidnější a tišší samozřejmě kupuji jen naftu bez bio sraček. Protec jsem taky vyzkoušel. V opcomu se hodnoty snížily celkem razantně max +-0.2/+-0.9 původně byly hodnoty +-1/3.
Myslím si že vstřikům pomůže nej nafta bez biosložek a vif jako koření na chut´.
Dobrá nafta pro CR vstřiky je kapitola sama o sobě.
Astra H 2006 Z19DT chip 106kw-340nm, bez DPF
S pomocí tohoto fóra dodělán tempomat,PP,ovladače na volantu atd..
OP-COM
k přípravku STP - diesel injector, do auta ho dávám už třetí nádrž za sebou. Nějaký čistící účinek to asi má, ale zázraky se nedějí, zase budeme na zemi a pomalu, ano? Chod motoru se pomalu zklidňuje, to je subjektivní pocit, spotřeba na volnoběh pomalu, ale klesá, podle palubního počítače.
Tyhle přísady má asi smysl používat průběžně, ale nečekat, že napraví neplechu během chvíle.
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
Nekombinovat! - nikdy nevies ako sa zlozky v jednotlivych naplniach mozu navzajom ovlyvnovat.
Takisto, nieje to ziadna zazracna formulka, ktora ti z pokazeneho auta spravi opravene ale urcite to nicomu neublizi ked dajme tomu pri kazdej vymene oleja kupis aj jeden cleaner na palivovu sustavu.
Co sa tyka VIFu, to je cisto na "posilnenie" kvality nafty - menej dymovosti, vyssie cetanove cislo a v zime takisto ochrana pred mrazom.
Diky cize STP mozem kludne dat do auta a nic sa nestane,jeden znami hovoril ze po 50km zbadal zmenu a dalsi ze nikdy by to uz do auta nedal,ze motor zacal riadne hucat a otacky sa riadne zdvihli.tak neviem asi dam len stp a ked bude zima tak vifko.
Jasne ze neopravy ja len preventivne sa pytam.