Kulíškovo AStra -LPG
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kulíškovo AStra -LPG
Ale astry mají 5x110 ne? 

- Reklama
Sehnal bych si nějaký pěkny originály nebo když už nějaký co mají alespoň správnou rozteč. Existují sice podložky, ale i v pneuservisech od nich zrazují.

Aha já se upsal,má to rozteč 5x110

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

ty z obrazku uz mas doma nebo se jenom po nakych alu shanis? proc ne rovnou 17 ci 18tky?  

Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

zatím jen koukám jde o to že mám doma sadu gum co jsem sundal když jsem auto kupoval a tam byli 16tky tak jsem myslel že bych koupil jenom disky. 18 jsou pro mě dost extrém když s tím autem jezdím i po polních cestách akorát bych je tam zničil 

Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

tak nech 16tky pneu na plechace na zimu co? ja mam 17tky na leto, taky jezdim polni az tankodromove cesty a drzi se, musi se samo jezdit ale opatrne, vyhybat se vymolum a diram,.. ale to urcite znas

ono nechat letní 16tky na zimu je docela problém  ještě uvidím..třeba do jara splaším nějaký pěkný 17tky
 ještě uvidím..třeba do jara splaším nějaký pěkný 17tky

ještě uvidím..třeba do jara splaším nějaký pěkný 17tky
 ještě uvidím..třeba do jara splaším nějaký pěkný 17tkyMiluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!

jo tak to pak jo kdyz to jsou letni, kolik maji vzorku? vyplati se kvuli nim kupovat disky? astram sedi 17tky  18tky ani nemluvim.....
 18tky ani nemluvim..... 

18tky ani nemluvim.....
 18tky ani nemluvim..... 

no mě určitě 2 sezony vydrží  nehledně na to že já koukám i po cenách nových gum a ty 18tky jsou pro mě docela už drahé
 nehledně na to že já koukám i po cenách nových gum a ty 18tky jsou pro mě docela už drahé 

nehledně na to že já koukám i po cenách nových gum a ty 18tky jsou pro mě docela už drahé