Prubeh vykonu a toc.momentu mam z netu, je tam toho vic pokud bys mel zajem, prubehy toc. momentu dle prevodovych stupnu, atd.
Zralok: Zkus misto do 3 tak do 3.5

Tak moment, chlapiWestler píše:Jak uz bylo receno jde o 16V motor, takze v nizkych otackych je "mrtvy". Proti zminene Octavii s 8V motorem bude vyzadovat zmenu jizdniho stylu.
Prubeh vykonu a toc.momentu mam z netu, je tam toho vic pokud bys mel zajem, prubehy toc. momentu dle prevodovych stupnu, atd...
Ukazovat okamžitou spotřebu?Jocker píše:Co neumí pal. pc?
Pardon, zaměnil jsem křivky, takže jsem si myslel, že to ukazuje u staršího motoru větší krouťák. Ale i tak mi přijdou ty průběhu krouťáku nerealistický. Že by měl novější motor v celým spektru větší krouťák o 5 až 10 Nm?Nerez píše:No, mně příjde křivka od Westlera reálnější. Ta od Jockera je podlě mě snad křivka optimalizace výkonu. Jockerova ukazuje nějakých 90kW což standartní motor 1.6 nemá. Křivky od Westlera ukazují výkon a točivý moment předchozího motoru 1.6(77kW) a aktuálního motoru 1.6(85kW)
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |