Sajfiho Astra Caravan 1,9 CDTI 88 kw
- Reklama
Re: Sajfiho Astra
Tak jsem se konečně dokopal, přemontoval jsem TIG na GID a aktivoval PC. Hned to vypadá líp ...
Jen asi budu muset řešit rádio, který hraje hrozně blbě. Podezřívám zesilovač v základně antény. Nemá někdo náhodou přebytečnou základnu? Je těžké to vyměnit ???

EX Astra Caravan H, 1,9 CDTI (88 kW), r. v. 2006
Re: Sajfiho Astra
Po čase nastal opět upgrade vozu ...
Minulý pátek jsme byli u RomanaK udělat rozvody (tímto mu ještě jednou děkuji) a jako bonus zakoupili rádio CD30 MP3 s AUX vstupem, kterým jsme nahradili ne zcela vyhovující CD30. Teď se jen někdy musím dokopat a natáhnout AUX kabel k ruční brzdě. Bohužel nemám předpřípravu, tak to budu muset natáhnout komplet.
Snad tam někde místo na protažení drátu až za rádio najdu. Co se týká Jack konektoru, asi by se mi líbil typ který se dává do Škodovek, protože má krytku a nezanáší se drobkama z hamburgerů ...
Určitě to tam nějak nabastlit půjde ....

Snad tam někde místo na protažení drátu až za rádio najdu. Co se týká Jack konektoru, asi by se mi líbil typ který se dává do Škodovek, protože má krytku a nezanáší se drobkama z hamburgerů ...

Re: Sajfiho Astra Caravan 1,9 CDTI 88 kw
Tak dnes byl vyměněn chladič a věci s tím související v rámci svolávací akce. Proběhlo to u Steigera na Černokostelecké a jsem s přístupem velmi spokojen ... 
Tak jen se včas dozvědět, kdyby byla podobná akce týkající se naší Astry ...

Tak jen se včas dozvědět, kdyby byla podobná akce týkající se naší Astry ...
Máš užasný kola, ještě jsem takový tovární nevidel 

Opel Astra Caravan 1.7 CDTi Z17DTH 74 kW, r.v. 2005.
peknucke,moj odhad je ze su zo zafi alebo astry g.
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007