Dela se i malickata kamerka co vazi par gramu a vysila obraz pres radio. K tomu se dela obrazovka formou displaye jako brejle na oci. Videl sem to nekde na netu a poud si takovou kamerku das na letadlo, nebo helikopteru, tak to musi bejt zazitek...JirkaF píše:Tudle, jak jsi se svým strojkem hrdil, tak mne napadlo, že by bylo fajn, kdyby existovala verze s DO, který by ukazoval obraz z integrované kamery. To by bylo fakt dokonalé. Asi to existuje, nebo by to šlo, ale to by asi nebylo za desítku myslím...
RC modely jako koníček
Re: RC modely jako koníček
- Reklama
Já mám Subaru wrx Thunder Tiger Nitro. Letos jsem jel zatím jenom jednou - nějak mi na to nevychází čas.
x-father:
Věřím, to musí být super. Navíc takto vybavený model se myslím mnohem snadněji řídí. A mít pohled z ptačí perspektivy je moc fajn. Strašně se mi líbí záběry ala F1 jak s formulí tak i třeba sportovních akrobatických letadel. Asi nic pro lidi se závratí, ale já bych si to užil.
Věřím, to musí být super. Navíc takto vybavený model se myslím mnohem snadněji řídí. A mít pohled z ptačí perspektivy je moc fajn. Strašně se mi líbí záběry ala F1 jak s formulí tak i třeba sportovních akrobatických letadel. Asi nic pro lidi se závratí, ale já bych si to užil.