Zdenda píše:bastlení zdar
kdyby někdo chtěl tak mam fajnovy lino z kuchyně jako clonu
Hlaska mesice
Tak pánové..... díky bastlu teplota na 96st. což jsem nikdy na svým autě neviděl a kolísala 88 - 96, takže naprostá spokojenost.... a cesta do Krkonoš dnes spotřeba v příloze.
Edit:
A ten bastl není vidět.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Já se s tím nijak nepiplal, sundal jsem masku a před vrtuli klimy (za masku) jsem dal jen sluneční clonu do který jsem vystříhnul díru pro chlazení intercoleru a hotovo. Je to trochu vidět když se podívaš zepředu do masky, ale kdyby to bylo tmavý tak nevidíš nic, ale opravdu nic bijícího do očí.
Mě šlo o to, jestli to vůbec něčemu pomůže..... a pomohlo, teď už to vyrobit z jinýho materiálu a je to v pohodě.....
Naposledy upravil(a) Oťas dne 19 pro 2010, 00:10, celkem upraveno 2 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen... OP-COM k dispozici
milosh píše:Otasi ja koukam ze porad jsi nekde mimo mesto abys sem dal tak peknou spotrebu, vynuluj a dej kolik to papa po UL a pak delej machry
A dej foto tveho bastlu, kdyz to neni videt nemuze to fungovat ne?
5,5.... max.6,2, ale to je studený a krátký trasy.
Můžu tě povozit a máme tu o dalšího dýzláka víc.....
Však ty taky jezdíš dálky, tak sem hoď tvou spotřebičku...
Naposledy upravil(a) Oťas dne 19 pro 2010, 11:24, celkem upraveno 1 x.
hele není 96st. už nějak dost na diesel? a další věc je, že se hůř chladí turbo bych řek, protože je hned za chladičem.. navíc je tam nasávání vzduchu do motoru ne?? když to celý zabastlíš , tak to všechno omezíš
Ale Zdendo, přece tě napadne, že neucpeš díru sání .... Je přece nad chladičem... a krásně se to pod ten ovál sání zastrčí.
Ty chladíš turbo vzduchem? ....já olejem a taky intercoler je chlazenej, to jsem psal.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 19 pro 2010, 11:20, celkem upraveno 1 x.