1.česko-slovenský GTC sraz ???
Re: 1.česko-slovenský GTC sraz ???
Ivo, ruku na srdce, zaregistrovaných je sice hodně, ale kolik je nás tu opravdu aktivních ? Co sem pravidelně chodíme. 20 ? 30 ? A já osobně tady s vámi rád poplkám, z fóra jsem se dozvěděl spoustu nových věcí o svým autě, ale na nějaký srazy mě taky moc neužije.
- Reklama
to se vsichni musite doma zeny ptat nez si neco koupite? chce to umet si vydelat neco bokem a ne jen doma po vyplate udelat stojku jak to tak ctu.taky mam rodinu a 2 deti ale na veskery kravinky co jsem chtel jsem si usetril sam 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak já mám hlavně více zájmů na které obyčejně padají "černé fondy". Každý máme něco. Auto je černá díra jen co se týče paliva a servisu - veškeré "čičárničky" navíc fakt beru jako neobhajitelné i sám před sebou. Co jsem v autě chtěl mít, jsem vyřešil už při koupi.
P.S. Hlavně to neberte že to někomu nepřeju nebo odsuzuju, je to jen můj soukromý názor a každý ať si dělá co mu je libo.
P.S. Hlavně to neberte že to někomu nepřeju nebo odsuzuju, je to jen můj soukromý názor a každý ať si dělá co mu je libo.
Já jak jsem říkal,mám v autě prakticky vše,co jsem chtěl mít.Maminy se určitě ptát nemusím,ale i peníze,který si vydělám někdy bokem,dám stejně rodině,na to jsem si ju pořídil a dělám v životě vše pro to,aby se měli co nejlíp.Nikdy jsem nedělal doma stojku,naprosto automaticky dám ženě výplatu a hotovo,kdybych si měl něco zašívat,tak bych se styděl podívat do zrcadla.Takový silácký kecy o stojkách úplně zbožnuju
Hombre,to máš taky pravdu,těch aktivních je opravdu málo.A pokud Tě na srazy jak říkáš neužije,na tom nevidím nic špatnýho,každej jsme jinej,třeba to někdy zkusíš a bude se Ti to líbit.Já jsem díky tomuto foru poznal už několik opravdu bezva lidí a rád se s nima kdykoliv uvidím.

Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ivo, díky za podporu. Mluvíš mi úplně z duše, prostě my "zafiráci" si rozumíme 

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mě je to jedno!At si dělá kdo chce co chce!Jezdí nejezdí,Stojka nestojka,Letnany neletnany,dřevo nedřevo
.Na srazy jezdím proto abych se potkal s lidima!Auta jsou nas druhem místě!Steně tomu prd rozumím!Mám ženu a dítě a jednou za rok na ten víkendový sraz ušetříme!
Ivošku jak budeš moct tak se sejdeme!Napiš sz kdy budeš moct

Ivošku jak budeš moct tak se sejdeme!Napiš sz kdy budeš moct
podle současného hlasování bych řekl,že hlasují i ti co nevlastní GTC 

Otíku,to si piš,že se ozvu.Hombre,máš pravdu,ale to bude nejen Zafirákama,ale asi i stejným věkem a vůbec podobným smýšlením,hlavně co se týká rodiny a vůbec.Samothe,neřeš to,stejně asi z toho GTC srazu nic nebude,i když bych Vám to přál.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Samothe a to si ako na to prisel 
Ale ako som povedal ked budeme v lete na Liptovskej Mare alebo kde tak vam doprajeme hodinku na vlastny zraz

Ale ako som povedal ked budeme v lete na Liptovskej Mare alebo kde tak vam doprajeme hodinku na vlastny zraz

Naposledy upravil(a) Midzi dne 11 pro 2010, 19:57, celkem upraveno 1 x.
jj asi nebude bylo to předčasné je nás na tohle ještě hodně málo takže se budu těšit na srazík na slovensku