1.česko-slovenský GTC sraz ???

Opel srazy i jiné

zůčastnil by jsi se srazu?

Ano
4
100%
Ne
0
Žádná hlasování
Nevím
0
Žádná hlasování

Celkem hlasů: 4

hombre_71

Re: 1.česko-slovenský GTC sraz ???

Příspěvek od hombre_71 »

Ivo, ruku na srdce, zaregistrovaných je sice hodně, ale kolik je nás tu opravdu aktivních ? Co sem pravidelně chodíme. 20 ? 30 ? A já osobně tady s vámi rád poplkám, z fóra jsem se dozvěděl spoustu nových věcí o svým autě, ale na nějaký srazy mě taky moc neužije.
Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

to se vsichni musite doma zeny ptat nez si neco koupite? chce to umet si vydelat neco bokem a ne jen doma po vyplate udelat stojku jak to tak ctu.taky mam rodinu a 2 deti ale na veskery kravinky co jsem chtel jsem si usetril sam ;-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Tak já mám hlavně více zájmů na které obyčejně padají "černé fondy". Každý máme něco. Auto je černá díra jen co se týče paliva a servisu - veškeré "čičárničky" navíc fakt beru jako neobhajitelné i sám před sebou. Co jsem v autě chtěl mít, jsem vyřešil už při koupi.
P.S. Hlavně to neberte že to někomu nepřeju nebo odsuzuju, je to jen můj soukromý názor a každý ať si dělá co mu je libo.
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Já jak jsem říkal,mám v autě prakticky vše,co jsem chtěl mít.Maminy se určitě ptát nemusím,ale i peníze,který si vydělám někdy bokem,dám stejně rodině,na to jsem si ju pořídil a dělám v životě vše pro to,aby se měli co nejlíp.Nikdy jsem nedělal doma stojku,naprosto automaticky dám ženě výplatu a hotovo,kdybych si měl něco zašívat,tak bych se styděl podívat do zrcadla.Takový silácký kecy o stojkách úplně zbožnuju :evil: Hombre,to máš taky pravdu,těch aktivních je opravdu málo.A pokud Tě na srazy jak říkáš neužije,na tom nevidím nic špatnýho,každej jsme jinej,třeba to někdy zkusíš a bude se Ti to líbit.Já jsem díky tomuto foru poznal už několik opravdu bezva lidí a rád se s nima kdykoliv uvidím.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Ivo, díky za podporu. Mluvíš mi úplně z duše, prostě my "zafiráci" si rozumíme ;)
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Mě je to jedno!At si dělá kdo chce co chce!Jezdí nejezdí,Stojka nestojka,Letnany neletnany,dřevo nedřevo :lol: .Na srazy jezdím proto abych se potkal s lidima!Auta jsou nas druhem místě!Steně tomu prd rozumím!Mám ženu a dítě a jednou za rok na ten víkendový sraz ušetříme!
Ivošku jak budeš moct tak se sejdeme!Napiš sz kdy budeš moct
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

podle současného hlasování bych řekl,že hlasují i ti co nevlastní GTC :mrgreen:
oblhut

Příspěvek od oblhut »

Otíku,to si piš,že se ozvu.Hombre,máš pravdu,ale to bude nejen Zafirákama,ale asi i stejným věkem a vůbec podobným smýšlením,hlavně co se týká rodiny a vůbec.Samothe,neřeš to,stejně asi z toho GTC srazu nic nebude,i když bych Vám to přál.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Midzi

Příspěvek od Midzi »

Samothe a to si ako na to prisel :o

Ale ako som povedal ked budeme v lete na Liptovskej Mare alebo kde tak vam doprajeme hodinku na vlastny zraz :D
Naposledy upravil(a) Midzi dne 11 pro 2010, 19:57, celkem upraveno 1 x.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek
Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe »

jj asi nebude bylo to předčasné je nás na tohle ještě hodně málo takže se budu těšit na srazík na slovensku 8-)
Odpovědět