Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton,otaCZ aktualizováno 2.5.2011

Zamčeno
FerdaXXL

Re: Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton ,aktualizováno 15.3.09

Příspěvek od FerdaXXL »

A co byl aspoň dobrej ?
Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....

Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....

sori sa chibi a hrupki ...
Reklama

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton ,aktualizováno 15.3.09

Příspěvek od Oton »

Jo to jo!Ja teda na ty klasický dorty nejsem Ale tady ten byl dobrej - hodně marcipánu! ;)
fisch

Re: Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton ,aktualizováno 20.6.09

Příspěvek od fisch »

To je přímo barva na brzdové třmeny že? Tutéž jsem měl na služ. Fabii a pěkně se za rok (za cca 80 tis. km) oprýskala. A to jsem to perfektně vyčistil i chemií, použil speciál zákl. barvu a speciál. barvu na brzdové třmeny. Možná to bylo tím že jsem jezdil hodně po stavbách na štěrkových cestách. Ale jinak pěkné a ať vydrží víc než mě ;). Myslím také na to že bych je své astrulce nabarvil ale nevím odstín. Červenou mi doma zakázali a ke stříbrné mě nějaká pěkná výrazná nenapadá když nebude jiný nápad tak půjdou do stříbra a bude.
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Ne ne !Je to barva alkyton!Píšou na obalu že je odolná proti teplotám a že se může nanášet aji na rezavé věci!Koupena v Bauhausu!Kluci na géčku mi ji poradily :arrow: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=3&t=817 !Volil jsem podobnou barvě karoserie !Nedovedl jsem si totiž představit na tom červenou nebo žlutou!A chtěl jsem to jen decentní!Ono to není ani na dálku nějak vidět!Normálně jsem to očistil vrtačkou a benzinem a pak nanesl dvě vrstvy! ;)
fisch

Příspěvek od fisch »

tož ukáže čas :) Ja měl tento sprej http://www.motipdupli.cz/article.asp?nA ... nguageID=1
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Otone az budu mit hacko, coz doufam do roka a do dne :D tak to chci mit v podobnem stylu jako mas ty (ale opicit setaky nehodlam) 8-)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

OH Děkuju Miloshi Obrázek !Jsem rád že se líbí ;) Chtěl bych nějak vyřešit škrábance na dvěřích od kličů ale mám do toho strach vrtat nějakou tou tužkou!A přelakovávat se mi to taky nechce (moc korunek) :cry:
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Pred tydnem jsem to resil na svem gecku, koupil jsem pastu TEMPO, nanesl na skrabance, nechal asi minutu pusobit a pak to rozlestil jemnym hadrikem a pohoda, i kdyz postup asi zopaknu jeste jednou. Prekvapilo me ze to kupodivu pomaha i na skrabance ktery jsou i uplne na zakladovku :(
Parkuju na sidlisti, pracuju ve meste kde i take parkuju takze astricka par sramu uz ma, ale co auto ma slouzit me a ne ja jemu ne? :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton »

Zkusím to!Tempo doma mám!Jsou to docela velký rýhy!No ale za pokus to stojí! Díky ;)
Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray »

Tím Tempem to jde i na metalízu?? Vím že na starší laky je to skvělá věc, ale někde sem slyšel že metalízu to moc nerozleští... Ale osobně sem to ještě nezkoušel.
Zamčeno