Devil Eyes a Astra H

Úpravy od motoru až po plasty
x-father
Kontaktovat uživatele:

Re: Devil Eyes a Astra H

Příspěvek od x-father »

Tak sem to nasel.

na tom videu je videt svetelnej kuzel jakej ty Dectane svetla s cockou delaj. To je otresny.

http://www.youtube.com/watch?v=xlsgbcjA ... re=related
Reklama

Apikkk

Příspěvek od Apikkk »

Kesi píše:Apikkk a neskúšal si brusnú pastu na plasty?

Napr.:
http://sonax.sk/index.php?page=sortimen ... ffbee69091

Alebo Xerapol ten chvália aj na fórach:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1

Díky Ti. Už jsem se včera snažil něco najít na netu, snad to pomůže. Naposledy jsem světlům dal nejvíc zabrat, když jsem je drhl, ještě jsem jim přitížil. Teď je mám takový zašedlý.

Chtěl bych sehnat ty z faceliftu, nevíte kde je sehnat, kromě těch poláků, tam se mi nechce jezdit a nový za 8tis se mi taky nechtěj kupovat.
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Westler

Příspěvek od Westler »

Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
CandyX

Příspěvek od CandyX »

corsaczek píše:
CandyX píše:Ahojte,

na http://picasaweb.google.com/CandyX79/RoadTrip2010# som dal par Astra fotiek z minulotyzdnovej bike dovolenky, kam sa viezli uz aj "devil eyes" od Dectanu. Ked bude viac casu nafotim svietivost na rovnakom mieste ako original halogeny.
Nádherný :-) Kde to bylo?
Fotky su z Passo Croce Domini, Passo Aprica, Passo Mandela, z RZ-ety nad Monacom Col di Turini a z cesty Davos - Livigno - Bormio: http://www.youtube.com/watch?v=eh-S2aEdSk0

Dovolenka ako taka bola pri Lago di Ledro + 2dni na francuzskom pobrezi. Ak je dost casu na presuny tak odporucam vyberat cestu z mapy od Freytag&Berndt "The Alps" - su tam vyznacene tzv. "scenic route" cesty ktore z 90% zarucuju krasne vyhlady, kvalitny asfalt (sem tam ale nie zrovna idealne siroky), minimalny provoz a hlavne zakruty ako z Nordschleife:)

EDIT: scenic routes su zelenou konturou vlastne oznacene aj na www.viamichelin.com
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
CandyX

Příspěvek od CandyX »

Pokusil som sa urobit aspon trosku podobnu foto ako pred tromi mesiacmi s origo svetlami - ako "fotak" bola k dispozicii len nokia N95 s tym ze co sa dalo som nastavil manualne a pri obidvoch fotkach identicky. V oboch pripadoch je v skutocnosti svetlo o hodne viac do biela a samozrejme s vacsim rozptylom, nokia vlastne zachytila len hlavny tok svetla.

Nenechajte sa oblafnut ze na fotke s cockami je viac svetla - to je len fotene viac do zeme. Povodne svetla svietili urcite rovnomernejsie a krajnice osvetlovali do rovnakej vzdialenosti ako stred vozovky.
Přílohy
original halogeny so standart H7-ckou
original halogeny so standart H7-ckou
cocky s philips blue vision H1
cocky s philips blue vision H1
Naposledy upravil(a) CandyX dne 07 čer 2010, 14:36, celkem upraveno 1 x.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
CandyX

Příspěvek od CandyX »

Kuzely ktore spominal aj Father a jedna fotka ako to vidi sice len maly 8Mega kompakt Nikon, ale aspon je to uz fotak - stale je na fotkach nejak viac zltej ako v reali.
Přílohy
Dectan07.jpg
Dectan06.jpg
Naposledy upravil(a) CandyX dne 07 čer 2010, 14:37, celkem upraveno 1 x.
CandyX

Příspěvek od CandyX »

trochu hry na efekt
Přílohy
Dectan04.jpg
Dectan03.jpg
Dectan05.jpg
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

muj nazor je takovej ze to auto to doslova zkazi!!!!!!!!!!!a nehlede na tzo ze ty svetla i hodne spatne svitej..jedine original a kdyz uz deni sviceni tak dodelat dolu nikam v okoli mlhovek...
Opel Astra OPC
CandyX

Příspěvek od CandyX »

"zkazi" by som to az nenazval, ale zdaleka to nie je ani to najlepsie. Ak svitivost porovnavas so xenonami, tak zial "hodne spatne" svietia akekolvek halogeny. Zo stranky designu je na tych blinkroch proste az prilis chromu. Skor by som ich vnimal iba ako jednu z alternativ k original halogenom, hella xenonom, angeleyes-om a k variaciam svetiel s roznymi mracitkami
dimi

Příspěvek od dimi »

Origo světla vypadají 1000x lépe. Tohle se mi nelíbí. A ty kola mi k tvému autu taky nějak nesedí. Origo Opel kola by asi byli mnohem hezčí. Pouze můj názor. Jinak krásný auto, bílou začínám mít čím dál tím víc rád. Asi, že už to neni ta hnusná bílá co se dávala na Favority :)
Odpovědět