Prosím o radu!!!!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu!!!!!!!

Příspěvek od sladas opc »

jj pivko mame dobry ikdyz ho nepiju a servis v liberci tez...snad opravi na pockani uvidi se...
Opel Astra OPC
Reklama

sladas opc
Kontaktovat uživatele:

zavada odstranena :-)...byla praskla pojistka v motorovem prostoru...ted jak k tomu doslo vcera jsem jel domu a chtel jsem si ostriknout predni okno a ono nic zamrzla voda v nadobe a tudiz praskla pojistka a tim padem nesel otevrit ani kufr jelikoz tato pojistka je na ostrik okna a na dvere zavazadloveho prostoru..tudiz jsem musel nechat auto v teple a ted vse funguje nalil jsem dost nemrznouci smesi aby se uz nestalo...skoda jen ze jsem zbytecne rano razil do opelu nez sem na to prisel sam...
Opel Astra OPC
martin1.9

Příspěvek od martin1.9 »

Jezdíš k Vikovi do servisu?
Astroun H Caravan 1.9 CDTi 74kw 2006

http://autoskijoring.msch.cz/
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

jj euro car vik liberc...tusim ze londynska ulice..
Opel Astra OPC
A.P.

Příspěvek od A.P. »

Dnes jsem se zaregistroval a protože se chystám kupovat háčko chtěl bych se zeptat na tyto věci:
1, Motory 1,6 16 V stále žerou olej jako Géčka? nebo už vydrží od výměny k výměně?
2, Budou mi k něčemu 4dírové plecháče se zimákama z géčka a pokud ano na kterém typu Háčka bývají ?
3, Mám si nechat střešní nosiče ? pasujou i na Háčko?
Za rady předem díky
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

A.P. píše:Dnes jsem se zaregistroval a protože se chystám kupovat háčko chtěl bych se zeptat na tyto věci:
1, Motory 1,6 16 V stále žerou olej jako Géčka? nebo už vydrží od výměny k výměně?
2, Budou mi k něčemu 4dírové plecháče se zimákama z géčka a pokud ano na kterém typu Háčka bývají ?
3, Mám si nechat střešní nosiče ? pasujou i na Háčko?
Za rady předem díky
telegraficky:
1/ nežerou
2/ nebudou
3/ nepasujou
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
beavis

Příspěvek od beavis »

Mel sem pred Hackem Gecko, motor X16XEL, 1.6 16V, 74 kW a olej bral. Min. litr od vymeny k vymene. I kdyz mi to vlastne bylo jedno. Auto bez problemu jezdilo, malo zralo a obcas dolit nejaky ten olej, to uz bylo to nejmensi :D Hacko mam 1.6 77 kW a olej nebere. Najeto od koupe cca 8 000 km a oleje je stale dost ;-) Takze urcite se kluci u Adama poucili a neco s tim udelali. Co se tyce 4 derovych kol, tak ty na Hacko pouzit muzes, jen je potreba zjistit jake maji ET aby prip. o neci nedrely. Osobne si myslim ze by s tim nemel byt zadny problem. Jinak pocet der je u Aster trosku zahadou. Nejaka ma 4 diry (jako treba moje) a nektera na 5 der. To same jako tomu bylo u Gecka. Tam to taky mixovali jak se jim chtelo :D No a u nosicu je dulezite vedet jaky mas uchyceni u Gecka vs. Hacka. Ja mel u Gecka na kraji strechy krytky, ktere se odsunuly a pod ne se nasadily do zlabku nosice, utahly a bylo to. U Hacka mam take ve strese krytky, ty se odklopi a do strechy se do zavitu nasroubuji pricniky. Takze co se tyce kompatibility, tak ta v tomto pripade neni! Mimochodem, kdyz tu prosmejdis forum, tak na vsechny odpovedi najdes odpoved ;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
A.P.

Příspěvek od A.P. »

Tak díky za rady . Ten olej mě uklidnil . Co se týče kol tak 4díry jsem na nějakých háčkách viděl tak to ještě zkusím zjistit. Rád bych si nechal zimní pneu . No a ten střešní nosič nechám příštímu majiteli
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

pneu maj jiný rozměr a disky též, géčko má 6J šířku a háčko 6,5J

pneu sou na géčku menší
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
corsaczek

Příspěvek od corsaczek »

Najel sem v 1.6 Twinport v Háčku asi 25.000 km a neubyla ani jedna decka oleje.
Odpovědět