zapínání blinkrů v H - rozdíl proti G ????

Co se jinam nehodí pište sem
gomes

Re: zapínání blinkrů v H - rozdíl proti G ????

Příspěvek od gomes »

Ja takisto nechapem co vsetci redaktori maju proti packam bez aretacie v Astrach H. Mne trvalo asi den kym som si nato zvykol a pravdupovediac, ine by som uz do auta nechcel. Jedine co sa mi obcas nepodari vypnut na prvy raz je zadny strierac. A rovnako nemam vyhrady ani k ovladaniu palubneho pocitaca na volante. Prehladne zobrazenie udajov a rychla moznost vymazavania, ja si myslim ze to nema chybu. Problem by som videl akurat v tom, ze display je umiestneny v strede palubnej dosky a tym padom musis odvratit zrak zo zorneho uhla vodica.
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Reklama

dimi

Příspěvek od dimi »

Já se taky s názory novinářů moc nestotožnuji, většinou nají škatulky a tak musí něco najít. Opel je holt u nich ve špatné škatulce. Stále vyčítají strohost interieru, a co má fabie? Také u názoru laciné plasty uplně rostu. Je to úplně stejný plast, akorát forma na které se to lisuje má jiný dezén. Někdo má hlubší a někdo je na jemný. Oni novináři našli dost much i na insignii a přitom to je auto roku.
Tereza

Příspěvek od Tereza »

gomes píše: Jedine co sa mi obcas nepodari vypnut na prvy raz je zadny strierac.
No, přesně, to se mi stává taky. Občas se se mnou fakt nechce bavit a chvíli trvá, než semi ten stěrač podaří zkrotit. Ale jinak blinkry super 8-) !
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Kesi

Příspěvek od Kesi »

Zadný stierač? Na čo je to. ;) Skôr sa čudujem načo ho na to moje malé okno dávali. Ešte som ho nezapínal a stiera len vtedy keď mám zapnutý dažďový senzor a zaradím spiatočku. Keď si spomínam ani na "F-ku" Karavane som ho nepoužíval :D
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kesi hmm tak to bych chtel videt, ze u kombika kdyz jedes nekam dal a celou cestu prsi ze bys ho nepustil :?:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kesi

Příspěvek od Kesi »

Ak jazdíš dodávkou a autobusom ta sa odnaučíš pozerať cez zadné okno :D len ak tak na spolujazdkyne :D
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

Kesi: souhlas 8-) Mám Záfu a jediný kdo na ní používá zadní stěrač je manželka, s tím zrcátkem uvnitř ani nehýbu, má ho nastavené na sebe
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Gord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord »

Tak to jste dobří, protože já bez vnitřního zpětnýho zrcátka neumím :) a stěrač používám hodně :)
už není
MrMarian
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MrMarian »

Zdravim pani ...

Ked uz rozoberate zadny sterac ... Ja ho tam ani nemam :D (sedan) a vnutorne spatne zrkadlo pouzivam ... a je to bezpecnejsie ... az na to ked vam nejaky debil svieti dialkacmi do oci ... hlavne ze on vidi :lol:

Prajem pekneho Mikulasa...

M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
Obrázek
Tereza

Příspěvek od Tereza »

Gord píše:Tak to jste dobří, protože já bez vnitřního zpětnýho zrcátka neumím :) a stěrač používám hodně :)
Já taktéž, bez nastavenejch zrcátek nikam nevyjedu a život bez zadního stěrače je smutnej, na Puntu jsem ho neměla a občas jsem viděla fakt kulový.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Odpovědět