Zdravim, 
Nech si ludia nadavaju na Opla ... neberme im to nevedomost ... 
My vyvyjame / tetujeme a vyrabame komponenty riadenia (od kolies az po volant vsetko) pre 40 automobiliek a mozem povedat ze Opel nie je na tom najhorsie (a bohuzial ale ani nie najlepsie) ... Dalej mozem povedat ze ak auto tak nemecke (rebricek: Audi, BMW, Mercedes, VW, Opel ... Porsche je sice nemecke ale nestoji ani za prd  

- iba tlacia dole cenu a kvalita ich nezaujima)  alebo japonske (jednoznacne Toyota - tomuto neviem nic vytknut ... ) ... 
Z mojich skusenosti v ziadnom pripade nebrat Francuza (ale medzi nimi je rebricek nasledovny: Peugeot, Citroen, a big shit je Renault) a Itala (rebricek: Ferrari, alfa romeo a big shit je Fiat) .... I ked teraz Renault zmenil politiku a znova sa chce dostat vyssie...
Este ohladne kavlity aut ... moj osobny rebricek z prace je Audi a Toyota, Mercedes a BMW na druhom mieste a na tretom Opel a VW - hovorim o novych autach (max 2-3 roky stare)
A preco som kupil Opel ja?... lebo financie  

, ale to uz pisal ...  inak by som jednoznacne bral Audi A4 / A6,  Toyoutu Avensis, BMW 3 rad, Opel Insignia ...
Prajem pekny den.
M.