OPCOM - vase skusenosti
Re: OPCOM - vase skusenosti
Ak chyba opcom.exe , tak je dost mozne, ze ti to zablokoval antivir (NOD32 urcite). Takze skus pozriet v antivire, co sa stalo, prip. obnovit subor a dat nan vynimku/vylucenie z kontroly.

Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.

- Reklama
nod32 aj mne robi problemy   zase az taky dobry nemusia byt
  zase az taky dobry nemusia byt

zase az taky dobry nemusia byt
  zase az taky dobry nemusia bytRe: OPCOM - vase skusenosti
Díky, díky. To je jiné kafčo. Sosnul jsem tu multijazyčnou verzi a po instalaci se jako první krok updatoval FW v převodníku a být připojen na autí, tak se asi spojím a zkoumám. Takže už mám připravenou novou hračku.milosh píše:Kolego stahni si verzi CHINA 2010 a nebudes mit problem, odkaz se tady nekde potuluje a pokud ne tak na http://www.opel-forum.cz je urcite

Zdravim Vas.
Uspesne som vyskusal CHINA-CLONE 2010 EDITION a narazil som na nezrovnalost. Zmena jazyka v UHP mi nefunguje. Da sa prepnut a vypise uspesny zapis konfiguracie ale zostane tam povodna Nemcina. Niekde som cital navod kde je popisane ktore index kody je nutne zmenit, ale neviem to najst. Nema to niekto z Vas k dispozii? Ostatne zalezitosti pracuju OK. Dakujem

Uspesne som vyskusal CHINA-CLONE 2010 EDITION a narazil som na nezrovnalost. Zmena jazyka v UHP mi nefunguje. Da sa prepnut a vypise uspesny zapis konfiguracie ale zostane tam povodna Nemcina. Niekde som cital navod kde je popisane ktore index kody je nutne zmenit, ale neviem to najst. Nema to niekto z Vas k dispozii? Ostatne zalezitosti pracuju OK. Dakujem
Zafira 1,9 CDTI 88 kW

- swabel
- Kontaktovat uživatele:
V novinkach sa pise "All of the currenty available UHP code index, and other programming option is supported"
..ale navod som zatial k tomu nikde nevidel.

..ale navod som zatial k tomu nikde nevidel.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex 
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK

Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Mám dotaz ohledně programování jednotky ABS/ESP. Přes OP-COM ji normálně vyčtu, ale pokud chci něco programovat (ne, že bych nutně musel, ale chci se prostě podívat co je k dispozici), napíše mi OP-COM hlášku:
Co s tím? Bojím se to potvrdit i dkyž vidím, že hodnoty ke změně jsou stejný. Máte s tím někdo zkušenost?
Díky

Co s tím? Bojím se to potvrdit i dkyž vidím, že hodnoty ke změně jsou stejný. Máte s tím někdo zkušenost?
Díky
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jen blbni Pavlíku.... 

Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF

OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Ine moznosti tam nemas, takze by som s tym nic nerobil.

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex 

No já bych blbnul, ale aby mi nezblblo auto   

Taky mi OP-COM nekomunikuje s EHU, viz, foto. Co vám?

Taky mi OP-COM nekomunikuje s EHU, viz, foto. Co vám?
					Naposledy upravil(a) pueblo dne 19 lis 2010, 12:21, celkem upraveno 1 x.

Já právě pátrám po aktivaci DDS. Moje budíky to uměj, ale potřebuju se kouknout do ABS/ESP, jestli to tam jde povolit nebo jak to tam vůbec jeswabel píše:Ine moznosti tam nemas, takze by som s tym nic nerobil.