Nakup pneu
Re: Nakup pneu
Tak som dnes objednal Goodyear F1 Eagle Asymmetric 225/45 R17. Už sa teším keď ich vyskúšam 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
nechci strašit ale sou to dost hlučný pneu...
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Zkusil někdo Michelin Pilot Exalto?
Jeden znamý je mně včera vychvaloval až do nebes. Prý že mu na Fábce RS vydrží 80 000km i při velice dynamické jízdě.
Pneu stojí v rozměru 18palců 4500kč (prý že když je uvedli na trh, tak byly za 7000) -což je ranec, ale pokud vydrží 2*tolik co jiné pneu tak se situace okamžitě mění.
Co si o tom myslíte?
Jeden znamý je mně včera vychvaloval až do nebes. Prý že mu na Fábce RS vydrží 80 000km i při velice dynamické jízdě.
Pneu stojí v rozměru 18palců 4500kč (prý že když je uvedli na trh, tak byly za 7000) -což je ranec, ale pokud vydrží 2*tolik co jiné pneu tak se situace okamžitě mění.

Co si o tom myslíte?
Astra GTC 1,9 (110kW)
Takze vydrzi celou zivotnost fabie, to je super
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no pokud najezdíš aspon 40 ročně tak proč ne, ale jestli najezdíš 10 a měl bys je mít 8 let tak to neni zrovna dobrej nápad, guma stárne a to se netýká jenom zimních gum
OT1: jinak kecy majitelů koncernu nesmíš brát moc vážně, přece nebude pomlouvat gumy za který dal takový prachy...
OT2: a ta fabie rs to je taky fraška, corsu si s 92 kw dieslem můžeš objednat v obyčejný výbavě njoy a nikoho ani nenapadne to vydávat za vrcholnou verzi
OT1: jinak kecy majitelů koncernu nesmíš brát moc vážně, přece nebude pomlouvat gumy za který dal takový prachy...

OT2: a ta fabie rs to je taky fraška, corsu si s 92 kw dieslem můžeš objednat v obyčejný výbavě njoy a nikoho ani nenapadne to vydávat za vrcholnou verzi

Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Na "Fku" mám Goodyear F1 GSD3 a nie je to také zlé.vojta píše:nechci strašit ale sou to dost hlučný pneu...
Kupuji už jen na pneunet.cz maji jednak dobre ceny ale hlavně pokud není skladem tak za dva dny je skladem a třetí den to mám v servisu.
Ani nečekají na platbu, uý jsem nakupoval, jsem prověřený, nemají obavy, což se moc nevidí. Co slíbí sehnat seženou, nekecají.
Nyní je výprodej letních a tak jsem obul /Dunlop Fastr. v indexu do 240/ a dal jsem za to v srpnu o 2000 méně než v červnu a teď je to ještě o 500 níž, tj. vhodná doba. Dvaapůl užje dost.
Varuji před Pirelli P6000 je to jen pro závodníky, dobrá ale hluk jako blázen a vydrží přes 50 tis.km, nedá se ojet, protože třetí sezonu ztvrdne.
ER300 jsou dobrý, potvrzuji, spokojenost taky.
Ani nečekají na platbu, uý jsem nakupoval, jsem prověřený, nemají obavy, což se moc nevidí. Co slíbí sehnat seženou, nekecají.
Nyní je výprodej letních a tak jsem obul /Dunlop Fastr. v indexu do 240/ a dal jsem za to v srpnu o 2000 méně než v červnu a teď je to ještě o 500 níž, tj. vhodná doba. Dvaapůl užje dost.
Varuji před Pirelli P6000 je to jen pro závodníky, dobrá ale hluk jako blázen a vydrží přes 50 tis.km, nedá se ojet, protože třetí sezonu ztvrdne.
ER300 jsou dobrý, potvrzuji, spokojenost taky.
Astra H Caravan 1.6 2008 Z16XER easytronic 2011 vráceno ALD, vzpomínáme.
Vectra C Caravan 2.0 DTi 2004 vráceno v 2008 ALD
Vectra C Caravan 2.0 DTi 2004 vráceno v 2008 ALD
Tak už sú obuté. Zajtra ešte fúúknem dusík pôjdem na nich do BA a Brna a potom na zraz tak napíšem recenziu.
Teď jsem náhodou narazil na tyhle Dunlopky Sport 3000A v astráckém rozměru 205/55/16V za opravdu zajímavou cenu 1435 Kč - http://www.pneunet.cz/pneu/7935/dunlop- ... 1-V-letni/
... tie nizke ceny sa mi zdaju podozrive. Bud sa jedna o sezonny vypredaj alebo o odlezane gumy. Bol som upozorneny prave na okolnost suvisiacu s vekom pneumatiky, pre ktore su niektore znacne lacnejsie ako ine.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006