Za co utrácíte?
Re: Za co utrácíte?
najviac davam do auta a na zivot niekde niekde v polke je priatelka a sem tam na pokuty 

Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kw chip
- Reklama
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:

milosh píše:nedy a co te zivi, pri tom co jsi napsal musis mit aspon kilo mesicne

ale alespoň jsme už doplatili auto.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
jen dodatek možná bych toto téma nechal zobrazovat jen pro členy, přečíst si to tu může každej 
jen jestli by to šlo je náš kdo by byl pro.

jen jestli by to šlo je náš kdo by byl pro.

Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...
- BikerMarius
Napřed za bajka a teď za auto musel jsem ho dát trochu do pucu a pořád někudy odtejká nafta
a teď nějaký to spoření aby bylo kde bydlet časem...

Pokud IŽP znamená investiční životní pojištění, tak je to hodně blbá investice.Samothe píše:nejvíc tratím na bydlení, benzínu a bohužel cigaretách čehož se po koupi baráku hodlám vzdát, takže brzy hypotéka kterou už mám schválenou.
nemalé výdaje končí v investování, IŽP+ŽP u ČP a IŽP u AEGONU + brzy investování do dluhopisů
toď asi vše
Za mě, letos jsem nejvíc utrácel za auto, dovolenou a domácí multimediální prostředí.
clasic III car. 1.6
Jakékoliv investování přes pojišťovnu je nevýhodné, protože ta pojišťovna si z výnosů bere docela dost velikou část. Jediná smysluplná dlouhodobá investice přes pojišťovnu je důchodové pojištění a to jen proto, že na to přispívá stát. Rozdíl mezi ivestováním v IŽP a ivestováním napřímo do toho samého udělá za 30 let klidně sto tisíc i víc, záleží na spořící částce.
clasic III car. 1.6
máš s tím zkušenosti? u ČP to beru mám v plánu to zrušit u Aegonu jako dlouhodobá investice řekl bych výnosná, z důvodů hypotéky jsem u nich pojištěn na částku v případě smrti a to 3,3 mega, tato cena se každým dožitým rokem samozřejmě snižuje, smlouvu mám uzavřenou na 40 let během kterých tam ze svého vložím celkem necelé mega a k vybrání za těch 40 let bych měl mít cca 2,6 mega takže 1,6 v plusu, takže kde vidíš nevýhodu?
Těch 1.6 v plusu je předpoklad za podmínek určitého zhodnocování, které může a nemusí být. Problém je v tom co jsem psal, pojišťovna si z výnosů bere procenta a za 40 let to udělá opravdu hodně peněz. Dneska jsou možnosti jak spořit napřímo navíc s možností vybrat si peníze kdykoliv v případě potřeby.
Obecně je IŽP momentálně na ústupu ze slávy.
Obecně je IŽP momentálně na ústupu ze slávy.
clasic III car. 1.6
Já to mám taky. Mám Generalku a mám v tom i úrazovou část. Platím docela dost, tak doufám, že to k něčemu bude. Kamoš mi to doporučoval. Jinak mimo IŽP mám ještě stavebko a penzijko, takže za to taky utratím docela dost