jeď se podívat do vídně, berlína nebo třeba říma a zjistíš že takových zbytečných aut tam jezdí většina, jelikož jsou malý a dobře se s nima parkuje, sám opel říká že to je auto do velkoměsta, pro český chalupáře, který se každej víkend stěhujou na chatu to fakt nenitomax píše:ja davam palec dolu... vubec nelibi. dalsi imho zbytecny automobil.
jo tobě se nelíbí a tak je to nesmysl, zbytečný auto a něčí mokrej sen... trochu empatie by neškodilotomax píše:vojta: Tak to je mozna mokry sen nejakeho ekoteroristy, v kvetnu ani v cervnu jsem si v Nemecku toho co popisujes nevsimlProste se mi to auto nelibi, muj nazor. Libi se mi ale jmeno Opel Adam, skoda ze je na tak hnusne plechovce.
mokry sen neni to auto, to jsme se nepochopili. mokry sen je, ze lidi budou ve meste jezdit malyma autama. kazdy nema penize na dve auta a dve garaze... pricemz centrum mest se obarvuje parkovacima zonama, takze autem do centra stejne neee. posledni mesice jsem byl opakovane v nemecku a nepripada mi, ze by nemci na sobe setrili mistem. a ano, IMHO je to zbytecne auto, co je na tom spatneho? skoda citygo je podle me taky hnusne a zbytecne auto, ale proti gustu... empatie mam dost, to ale neznamena, ze to auto podporim, kdyz se mi nelibi.vojta píše:jo tobě se nelíbí a tak je to nesmysl, zbytečný auto a něčí mokrej sen... trochu empatie by neškodilo
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |