Pepino píše:
V sekci audio hifi, bo jak je pojmenovaná se to propíralo opravdu xkrát, zavolej tam a oni Ti pošlou manuál v pdf na mail. Mně posílali jak na rádio tak i k autu, ale mám CD50, takže Ti nepomůžu. Jo a tato služba je zdarma.
tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
jo jinak dekuji ferdovi diky nemu sem ji sehnal.diky ferdo
chachar79 píše:tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
Přečti si příspěvek před sebou...
Opel Meriva B 1.4 88 kW
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH
chachar79 píše:tak uz tu prirucku mam kdyz bude nekdo kdo to dokaze sem do fora povesit tak at mi napise ja ji poslu emailem muj email je petrfulop@volny.cz a nebo at mi posle zpravu
Přečti si příspěvek před sebou...
to ja vim ale nemam jeho email vis
no jo, musíš číst... MILOSH ZAV CENTRUM TEC CZ
Opel Meriva B 1.4 88 kW
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH