power2:Tyhle říkanky mě poslední léta vždy zahltí mobil a bytostně je nesnáším,ovšem tahle alespon trefně vystihuje ,kam to tady spěje
PFka
Re: PFka
Všem přeju pěkné klidné a pohodové Vánoce,hlavně zdraví,to ostatní si koupíme
power2:Tyhle říkanky mě poslední léta vždy zahltí mobil a bytostně je nesnáším,ovšem tahle alespon trefně vystihuje ,kam to tady spěje
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Přeju klidné prožití svátků a krásný Nový i nový rok, pokud možno obohacen ideálně něčím v tomto smyslu

škoda že nemam garáž jelikož bych si auto přesně takle pod stromeček chtěl zabalit 
Tož i od admina vše nej do Nového roku, ať nám ty naše kočáry jezdí dobře jako doposud a s co nejmenší spotřebou 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Diky, mame tady teplo a mp3 s mym jmenem 
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Souhlasím s Samothe opravdu super! Skvělé nápady! Dneska mě napadlo co udělat Soby tahnoucí lítající Opel Astra ?
na nebi
:D
No Eco hele, trochu na nás šetříš řekl bychmilosh píše:Diky, mame tady teplo a mp3 s mym jmenem