inak dotankoval som cca pol nadrze a za standardnej prevadzky 70% mesto 15-15 mimo - dialnica mi klesla spotreba zo 6,6 na 6,49 ( vypocitana) takze nic
Shell FuelSave
Re: Shell FuelSave
no ja proti shell nic nemam, okrem tych pidizvikov co mi chcu tankovat
ale aj to mam vyriesene ... tankovat chodim so synom a ten stiji pri stojane ked je auto v pohybe
inak dotankoval som cca pol nadrze a za standardnej prevadzky 70% mesto 15-15 mimo - dialnica mi klesla spotreba zo 6,6 na 6,49 ( vypocitana) takze nic
, teraz som tankoval do plnej cisty fuel save tak uvidim
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
- Reklama
Mě by docela zajímalo, jak by dopadlo, kdyby někdo udělal chemickej rozbor původního 95 a FuelSave 95, tipuju, že to bude úplně to samý...
ja som uz par krat tankoval ale zatial nejako nepozorujem nic, teda ani predtym som to nejako presne nesledoval.
Mazzi tak to potom tankujes len v Presove, Humennom, Michalovciach, len nie doma
Mazzi tak to potom tankujes len v Presove, Humennom, Michalovciach, len nie doma
- mazzi
- Kontaktovat uživatele:
Midži a k tomu ešte Martin, Turany, Liptovský Mikuláš, Levoča a Košice... 
Opel Astra GTC 1.8 2006 103 kW powered by LPG
OP-COM
OP-COM
Shelka už mi začíná být opravdu k smíchu. Tohle je jejich další podařený vtip. Ohromná reklama s jednoduchým heslem: ušetříme vám litr na nádrži ! u toho hvězdička a hóóódně dlouhý vysvětlující dodatek někde dole. Tak tedy zjednodušeně v kostce: musíš natankovat minimálně 5O litrů, všechny vyjezdit po městě a potom ušetříš ten jeden zázračný litr, tedy oproti minulým palivům Shell
...fakt jsem se pobavil
Jsou to opravdu šašci a zoufalci.
- destroyer_svk
Ako spominal Stano,naposledy sa mi podarilo spravit nejakych 25 km navyse oproti "normalu".
Popisujem to v inom vlakne ...
Dnes budem urcite tankovat nakolko uz nafta dochadza,zatial vsak efekt usetrenia paliva sa akosi vytratil
I ked je pravda ze tentokrat (na toto tankovanie) som jazdil rychlejsie a parkrat som sa po dialnici ponahlal rychlejsie ako zvycajne.Samozrejma nechapte to ako vyhovorku ze teraz budem mat dojazd na nadrz napr. 915 km.
Btw. inak nejaky tyzden dozadu som bol v Rakusku,cestou som sice videl len 1-2 Shellky ale myslim ze ziadna big reklama na fúelsejf palivo sa nekonala.
Za to cena nafty na kazdej pumpe,dokonca i na letisku na BP nizsia ako na SVK !
Popisujem to v inom vlakne ...
Dnes budem urcite tankovat nakolko uz nafta dochadza,zatial vsak efekt usetrenia paliva sa akosi vytratil
I ked je pravda ze tentokrat (na toto tankovanie) som jazdil rychlejsie a parkrat som sa po dialnici ponahlal rychlejsie ako zvycajne.Samozrejma nechapte to ako vyhovorku ze teraz budem mat dojazd na nadrz napr. 915 km.
Btw. inak nejaky tyzden dozadu som bol v Rakusku,cestou som sice videl len 1-2 Shellky ale myslim ze ziadna big reklama na fúelsejf palivo sa nekonala.
Za to cena nafty na kazdej pumpe,dokonca i na letisku na BP nizsia ako na SVK !
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Tak jasný že kerosín vychází levnějidestroyer_svk píše:Za to cena nafty na kazdej pumpe,dokonca i na letisku na BP nizsia ako na SVK !
Jinak k tématu,
testovat to neplánuju, zůstávám věrný OMV a Benzině.
v-power zostal,to je klasicky diesel v novom kabate.hlavi píše:A není to starý dobrý V-Power v novém kabátě ?
Ty jezdíš po testovacím okruhu, že srovnáváš průměrnou spotřebuauto mi teraz ukazuje spotrebu 4.6. predtym 4,7
ale ja mam dlhodobo asi 3-4mesiace priemernu spotrebu 4,7.
a teraz sa stale dzim na 4,6 a to jazdim po meste
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Podla mna je to cele pekny marketingovy tah ako nalakat ludi, aby tankovali na Shell pumpach 
Automaticky ak sa da niekde "usetrit", tak tam ide kopec ludi
Automaticky ak sa da niekde "usetrit", tak tam ide kopec ludi
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
ja na shellke netankujem odvtedy,ako sa mi tam snazi nejaky typek furt tankovat najdrahsi benzin...casom to zacne liezt krkom,uz by to mohli pochopit... 
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra