Zafira B 2,0T OPC new foto
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zafira B 2,0T OPC
Konecne origo turbobenzin OPC. Vyzera dobre.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
- Georgeisin
Ať ti dělá jenom radost...moc pěkná
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
Super trhač asfaltu 

BLACK GTC Irmscher Grill//Remus Exhaust
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
www.izoperfekta.cz Hydroizolace střech,jezírek..atd..
Asi to nikoho nebude zajímat, ale sdělím teď svůj názor
Já myslím, že je docela zbytečný takovýmhle autům dávat sportovní styl. Prostě to jsou rodiňáky a zůstanou jima a nepomůže tomu žádná úprava. Takový GTC už je od základu sportovní a tomu to jenom prospěje:)
Ale ten motor suupr;)

Ale ten motor suupr;)
No jsem každopádně zvědavý na reference o spotřebě - průměr 2.0T 177 kW na spritmonitor.de je 11,31, přičemž nejlepší 9,03 a nejhorší 13,29
což je docela mazec. U sportovního kupé bych to neřešil, u rodinného auta to je tedy síla.

Jenze Zafira OPC se neda brat jako "bezne" rodinne auto precejen je to trochu o necem jinym a rekl bych ze clovek kery si to poridi moc spotrebu neresi..... 
Jinak moc pekna
jen nejsem zastancem tech mrizek chladice bez znaku, ale zavidim 

Jinak moc pekna

Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Určitě věděl do čeho jde, mě opravdu jen zajímá jak to vypadá v praxi. Mimochodem, kdybych uvažoval pragmaticky, tak bych asi taky neměl automat, ale prostě si už neumím představit že bych "kvedlal".
teda pánové závidím vám ty vaše káry. Zafira OPC vypadá moc pěkně a hlavně je to opravdu trhač asfaltu, ale já jsem si Zafiru pořídil jako velkoprostorové rodiné auto, ale OPC je prostě OPC
hombre_71 tvoje Zafirka vypadá hoodně pěkně, gratuluju

hombre_71 tvoje Zafirka vypadá hoodně pěkně, gratuluju
Zafira B 1.8 Easytronic, 2007
Tak co se týká spotřeby, tak průměrnou mám dlohodobě 11,3. Jezdím 80% město. Dokážu to stáhnout na 10,7 ale to už opravdu jedu jako důchodce, což mi už za to nestojí. Auto jsem kupoval s tím, že chci prostorné auto pro rodinu a s tažným hodně tahám vlek s motorkama, ale zase aby to opravdu jelohombre_71 píše:No jsem každopádně zvědavý na reference o spotřebě - průměr 2.0T 177 kW na spritmonitor.de je 11,31, přičemž nejlepší 9,03 a nejhorší 13,29což je docela mazec. U sportovního kupé bych to neřešil, u rodinného auta to je tedy síla.

Opel Zafira B 2,0T OPC