Náš klub v časopise Auto 7
Re: Náš klub v časopise Auto 7
OK, dostal si mě. Jen co zítra rozlepím oči, hned poběžím koupit časopis. Kdy pojedeš zas do nemocnice, já jen že bych si počkal na Tebe 

Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
- Reklama
Jeli jsme se synkem na pohotovost mel bolavy ucho, do nemocnice jsem se najezdil azaz, zena tam za posledni 4roky 2x rodila a s detma uz jsme tam taky byli parkrat, takze se potkame leda ve meste 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ve městě není problém, za 14dní v rámci úspor nám ruší obvodní oddělení Severní Terasa, kdy jsme měli nastarost 32tis obyvatel, to bude sajgon až tam nebudeme. Jo a proč to píšu, přesouvaj nás do města, tak se uvidíme 

Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
ok tak dej vedet az me uvidis zase
ja kdyz vidim cajty delam ze tam nejsem, a urco v tom nejsem sam 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
da sa kupit ten casopis aj u nas na slovensku?
Astra H Cosmo Z14XEP,zlatá metalíza
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
Moja astra: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... iova+astra
to netusim, ale je tam test astry j sports tourer a velky test autozarovek, mno, cislo pro fandy oplu povinnost 

Vrchol sezóny Opel Astra H + Zafira B klubu je sraz v Letňanech... A já myslel na Slovensku.. 

Taky jsem myslel. A ta fotka nevyrazny astry. Škoda.
jinak dobrý

Priste se s vama poradim, rozhodne lepsi nejake info nez zadne ne? Ja mam fotky jen ze srazu v letnanech kde nas hacek bylo dost tak si myslim ze i info o tom srazu tam melo byt. On je to teda spise porad astra g sraz nez nas bude prevaha ale aspon neco.
vždyť jsem tu nenašel ani odkaz na Letňany, myslím ve srazech..