NEHODA !!!!!!!!!!!!

Co se jinam nehodí pište sem
RomanK
Kontaktovat uživatele:

Re: NEHODA !!!!!!!!!!!!

Příspěvek od RomanK »

Neviděl jsem nikdy motorku (babetu nepočítám mezi motorky), která by jela v koloně aut za pomalým vozem na stejném místě. Vždycky je první kdo předjíždí, plná čára i dvojitá žádný problém. Díky své rychlosti motorkáři ohrožují ostatní řidiče, protože u motorky, která se řítí přes 200 km/h kousek za vesnicí se špatně odhaduje čas, za který se přiblíží. Pokud chce někdo mermomocí s motorkou závodit a trhat rychlostní rekordy, ať si zaplatí hodinu na okruhu a může se vyblbnou do sytosti. Ale ať to nedělá v běžném provozu, kde je nebezpečím sám sobě i ostatním. Taky bych chtěl vidět výraz motorkářů, kdyby měli povinně omezovač na 70 km/h a kolem nich by lítali plechovkáři rychlostí dvojnásobnou zprava i zleva. Asi by pak plechovky milovali, uhýbali by a dělali jim cestu, předvídali by jejich reakce a podle toho se zachovali. Třeba by neodbočili vlevo, protože by se ze zadu řítila plechovka která je chce taky objet zleva.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Reklama

dogee

Příspěvek od dogee »

njn když si člověk spočítá poměr výkon/hmotnost u motorky tak je jasný na co ty silniční mašiny jsou dělaný :) každopádně na zatáčkoidním okruhu je auto rychlejší!! :lol:

je potřeba vzájemný respekt, otázkou je, jsme toho v ČR schopni?
JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA »

ono clovek ani nemusi byt hovado, nechtiac nieco spravi co sa motorke nepaci a uz je za k*k*ta. Ked idem po dialnici, za mnou zopar aut a este predbieha motorka medzi 1. a 2. pruhom tak si ho fakt nemusim hned vsimnut. To by som musel mat hlavu non-stop na spatnom zrkadle a to nie je mozne.
Ja ked vidim motorkara tak radsej ho hned necham predbehnut aj za cenu spomalenia, nemam rad ked sa mi drzi za ritou alebo ja idem za nim
Opel Astra H, 1.9CDTI 74kW, 11/2007
Spotreba: Obrázek
dimi

Příspěvek od dimi »

To je nenávisti vůči motorkářům :roll: Já s manželkou jezdíme naprosto normálně a ohleduplně, tak nevim proč nás někdo hází do jednoho pytle s bláznama na rychlých silnicích. Na cestovním enduru jezdí taky pohodový lidi co se kochají a mají radost z krajiny.
Saša

Příspěvek od Saša »

Ti rádoby zavodníci jsou opravdu hovada a myslí si jak všechno zvládnou,pár kritických okamžiků jim vyjde až přijde ten poslední. ;)
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
Pepino_GH

Příspěvek od Pepino_GH »

Neházejte všechny do jednoho pytle..
Já vím, že slušní motorkáři existují, ale těch si nikdo nevšimne, protože nevyčnívají... To je stejné mezi řidiči všech kategorií, mezi chodci, pejskaři, policajty.. ;)
Opel Meriva B 1.4 88 kW Obrázek
Opel Astra G HTB 5D 1,2 16V 48 kW X12XE - Supersport + historie
Opel Astra H Caravan 1,7 CDTI 74 kW Z17DTH
Juray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Juray »

Jak jsem psal, pro mě je skoro pravidlem, že ty hovada jezdí na zalehávačkách, supersportech... chopery, endura, cestovky, tam se prostě jezdí z požitku z jízdy v klídku, jako já na veteránovi :D Tam poznám, že kdo mě pozdraví, je pravej motorkář ;)
martini

Příspěvek od martini »

zdravim tak to je pech ,dneska do manzelky/astra f/ zezadu narazil borec s C5,auto i pojistka na mne tak mam o starost vic ,chlapek ji na papir o dopravni nehode napsal svoje iniciale ......on sam prej na tom svojem predku nic nemnel u F-ka promacklej naraznik pod zaddnim levym svetlem prohnuty plech jinak to budu jeste detajlne prohlizet zhodim v nitrni plast v kufru a kounu i podnaraznik celkove co a jak se hlo,jen jsem zvedav co pojistovna mam CSOB a ti se tedka prave chvali, zavolate kdo vas naboril mi domluvime zkouknuti vyplatime penize a z protistranou si to vyridime my ,ty prachy vyplatit bych chtel, protoze si to zpravim svepomoci a mozna ze by se dalo i usetrit ;) jestli se zadari,mate nekdo zkusenost na co si dat bacha pri jednani jak to chodi s nema, abych dostal ty prachy na ruku/ucet/..........zkusenost s touto situaci nemam tak poradte :(
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

to bude bez problemu vyplaceno podle me se vyplati u starych aut nechat penize vyplatit a opravit svepomoci..u techto starych aut pojistovna moc ani nevyplati
Opel Astra OPC
silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver »

pacia sa mi superbiky milujem ten zvuk,siel som aj na cbr900 okolo 240kmh ako spolucestujuci.ale raz a dost!som ani nedychal.nikdy viac.a myslim ze keby si idem vybrat na tom veltrhu novu masinu,tak po vzhliadnuti toho auta s bikeom vo vnutri by som asi 2x meral a raz strihal..coprik a brasnicky a viitr ve vlasech to je jinaa..
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
Odpovědět