prepaluje ziarovky

Od klimatizace až po xenony
vojtavojta

Re: prepaluje ziarovky

Příspěvek od vojtavojta »

vojta píše:životnost žárovek H7 obecně neni nic moc ale to nemá nic společnýho s tim na jakym autě jezdí, nebo si myslíte že si žárovka řekne "a kurva nejsem v oktávce v tédéíčku tak to já na to prdim, čááááááu", mě běžně vydržej 20tis km i víc tak mi to nepřijde tak strašný
nebýt vulgární a mýt si ruce!!! 8-)
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
Reklama

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

vojtavojta píše:Pomahát a nekecat pi*oviny!!!
:lol:
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

vojta píše:čekal sem tudle reakci, samozřejmě že záleží na velikosti světlometu a dalších věcech co píšeš, ale např všechny ty super cool a blue a white žárovky mají sníženou životnost, chce to kupovat obyčejný žárovky od renomovaných výrobců, a dneska sem nad tim přemejšlel a taky by mě zajímalo (možná to bude vypadat že z lidí dělám blbce) jestli všichni vědí že na halogenový žárovky se nešahá...
Nesaham ;)

Vsechny snizenou zivotnost nemaj.

Myslim, ze standardni zivotnost je cca 15000 km. Longlife zarovky maji cca 30000, ale delsi zovotnosti se dosahuje predevsim silnejsim vlaknem, takze longlife obvykle hur sviti.

Je pravda, ze napriklad Osram cool blue nevydrzej kolikarat ani 10 tisic. Hodne popularni Osram Night Braker je na tom trochu lip, ale taky nic moc.

Ale napriklad ty mnou zminovane Philips Blue Vision maji psanych 30000 a tudiz je to naopak longlife zarovka. A v gecku vydrzi tak 10000 :(

Jinac zarovek sem odzkousel uz hodne a o tom jak ktera sviti a co vydrzi lescos vim. Holt kdyz nema clovek xenon, tak se snazi svitit co nejlip :-)
JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA »

halogenova ziarovka ma vlakno rozpalene na niekolko tisic stupnov, neviem ci 10 alebo 60 stupnovy vzduch je pre nu velky rozdiel :-)
Opel Astra H, 1.9CDTI 74kW, 11/2007
Spotreba: Obrázek
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

světla jsou prizpusobeny velkym teplotam,vse je vyzkouseno vyrobcem...kdyz clovek pouziva kvalitni zarovky aby nezloutly lampy tak nevidim nikde zadny problem,samozrejme led denni sviceni bych taky rad chtel ale jen za cenu toho ze by to vypadalo fakt dobre,jen tak si na auto neco nedam,zatim jsem nic poradneho nenasel co bych si tam mohl dat bez toho aniz bych musel rusit mlhovky
Opel Astra OPC
janda82

Příspěvek od janda82 »

Mne pri dennom svieteni prdla prva ziarovka po 39000km a bola to H7, nevedno este kolko km na nej nabehal nemcur v deutchlande. Vymenil som ju za H7 z originalnej GM sady a zistil som, ze svieti viac do biela ako ta co zostala v druhom svetle. Chcel by som ju vymenit, len musim zistit vyrobcu. Neviete niekto ake dava GM bez toho aby som ju nemusel znova vyberat? Alebo jej kod v opli a jej cenu? Sada stala okolo 20€.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Myslim, ze z vyroby jsem tam mel longlife Philipsky. Ale to se muze prubezne menit. V nahradni sade byla tusim nejaka jina.
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

H7 má v oplu objednací číslo 2098458 a cena 322,80
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father »

Jedna, nebo sada?
janda82

Příspěvek od janda82 »

x-father píše:Myslim, ze z vyroby jsem tam mel longlife Philipsky. Ale to se muze prubezne menit. V nahradni sade byla tusim nejaka jina.
Dik, tak predsa len budem musiet otvorit tu ciernu dieru v podbehu a pozriet sa na nu, dufam ze to na nej bude vyrazene. Inak mozno by ju stacilo vymenit aj za akukolvek inu ale novu, len aby nebola taka zhnednuta ako ta co tam je :)
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Odpovědět