To Midzi: Presne taku chladnicku mam ... neocakavaj od nej zazraky ... a v ziadnom pripade neocakavaj pokles o 20°C od okolitej teploty (ma to len 47W!) ... ak Ti postaci pokles teploty o 10°C tak to je v poho. Nizzsi pokles som neziskal do 24hod. na 220V - (ak by si to mal na bateriu tak by Ti ju mimochodom vyzralo )
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
no ja si myslim ze aj 10 staci. Ked si na klime nastavim tak 22 tak v chladnicke bude 12 co je dost na to aby sa jedlo nepokazilo a napoj osviezil. Este som videl s takou taskou, v nej snad to vydrzi aj bez baterie dlhsie.
Ak by si sa mal este raz rozhodovat, kupil by si ju znova alebo by si bral inu?
Uz by som ju nekupil. Problem je asi v tom ze to ma strasne tenku stenu a poriadne neizoluje ... stena cca 1cm. Robil som rozne testy ci by mi to pomohlo niekde na dovolenke kde mi nepojde motor ... na chate a pod. Napr. Naladoval som z leednicky veci (cca 4°C) a spustil som tuto super chladnicku a teplota mierme stupala - to znamena ze prestup tepla z okolia do vnutra cez steny bol vacsi aby to zacalo chladit - na druhy den uz sa teplota ustalila priblizne o 10 nizsie ako bola okolita teplota. Potom som ju vypol a za necele tri hod. bolo vsetko na okolitej teplote...
Takze, v aute dobra vec, ale ked pride clovek na miesto a odpoji to tak je to pouzitelne do troch hodin.
Kedze sa chystam prec a budem potrebovat lednicku tak to budem musiet odizovat nejakym 2cm polystyrenom. Z vonkajsej strany to bude spatne a v vnutry to zase zoberie miesto.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....