Rada pri kúpe Alu
Re: Rada pri kúpe Alu
Samothe: Superturisma sa moc neinzerujú.My sme ich mali ešte ale pred 6 timi rokmu na Mitsu Lancer...Sú to nádherné kolesá.
http://www.diskypneu.sk/hlinikove-disky ... st-16/rsw/
Celkom designovo pekné disky sú tieto,ale kvalita je vraj hrozná,neviem nepoznám,len čo som našiel tak dosť kritizovali
http://www.diskypneu.sk/hlinikove-disky ... st-16/rsw/
Celkom designovo pekné disky sú tieto,ale kvalita je vraj hrozná,neviem nepoznám,len čo som našiel tak dosť kritizovali
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Reklama
alespoň podobné jim,rozhodně né nějaké bláto co hned rozmlátíš,jak píši počkal bych a vybral něco přijatelnějšího než jsou ty co jsi zde vkládal do prvního příspěvku 

Kupoval jsem kamarádovi ty RSW a drží a nekopou ani po roce. Moc se mi líbily, do doby než jsem vedle postavil svoje origa Opel. Ten rozdíl zpracování je fakt velikej. Počkej si a na podzim si kup nový origa jako třeba já. Sada i s pokličkama za 7500Kč (funglovky). Pokud by jsi chtěl dám ti kontakt na toho maníka co ty kola vozí. Je z Berouna.
7500 za 15" 16" ? kontakt můžeš dát i mě taky ještě furt nevím co dát na astruli 

Kupovat je u Opla je nesmysl. Neni problem sehnat temer jakykoliv orig. kola Opel pres internet. Zalezi na stavu, pokud chces bez oderek tak to chce sledovat nabidku dlouhodobe a obvolat par inzeratu. Me se podarilo sehnat uplne nova Opel kola (zabalena v krabicich) za 10tis.hombre_71 píše:Tak jasně, originální kola na háčko jsou super, ale pokud neseženeš nějaký pěkný "z druhý ruky", tak ta cena je strašně přemrštěná. U nového auta bych o tom, v rámci příplatků, třeba uvažoval, ale na "jetinu" ? Když jsem koukal do ceníku že jen za jednu plastovou středovou pokličku (které potřebuješ 4 a nejsou zahrnutý v ceně kola) chtějí cca. 600,- Kč![]()
tak mě napadlo že se u oplů asi někdo zbláznil. A řeči o kvalitě originálu mě už mnoho let opravdu nedojímají...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Fotky mám v club cars. Kupoval jsem 17 a mohl jsem si ještě vybrat mezi těma co má Corszacek na sportce. Tel do SZ.
Díky chlapi,ok AEZ ruším a budem čakať,predsa len mám ešte dobré letné na plechoch ,ale chcem na tie plechy dať zimné a kúpiť ALU s letnýma...Počkám asi na zimu veď to by mohli byť ceny aj menšie,a nejak to neponáhla,peniaze neutečú, a jazdiť na čom mám,teraz sú na rade fólie,tie sa mi hodia viac
A dimi,potom sa určite ozvem,originály pre mňa niesu prioritou,opravde ak by som videl O.Z. a Opel za rovnakú cenu berem O.Z. pre mňa ako fanatika rally je O.Z. a Speedline oblúbená značka
EDIT: dimi pozeral som tvoju Astru amáš velmi pekné kola

A dimi,potom sa určite ozvem,originály pre mňa niesu prioritou,opravde ak by som videl O.Z. a Opel za rovnakú cenu berem O.Z. pre mňa ako fanatika rally je O.Z. a Speedline oblúbená značka

EDIT: dimi pozeral som tvoju Astru amáš velmi pekné kola

Taky jsem fanda Rally a tak chápu, že máš rád O.Z a Speedline. Taky bych je bral. Už jsem viděl i hodně nekvalitní repliky Speedline 

Replik je vždy dosť , biele Speedline ,alebo O.Z. je to pravé orechové,ale k farbe môjho auta by to moc nešlo