Ano, máte pravdu, výkonová rezerva je dostačující a spotřeba se s nákladem tolik nemění. To u původně "slabé" Fabie byl náklad na spotřebě znát. Naložené auto a kolo na střeše není u Zafiry 92kW tolik znát, prostě jede.
Možná zhýčkaný Fabií postrádám více ochrany proti korozi. Fabie měla i v zadních blatnících plastové podběhy, u Zafiry jsou jen tak napůl, kryt motoru zcela chybí. V porovnání se staršími Oply (Corsa B, Astra F) mi přijde, že se k ohraně motoru proti vodě toho moc nezměnilo - půjde tam asi dost vody a špíny - pár dešťů ukáže a do zimy bych to rád vyladil. Koukal jsem, že by snad ještě nechal sehnat plastový kryt na spodek motoru. Máte s tím někdo zkušenosti?
Opel Zafira 1.7 cdti 92kw
- Reklama
Re: Opel Zafira 1.7 cdti 92kw
Tak kryt pod motor určitě dokoupit jde jelikož ho na autě mám a je opravdu festovní.
Re: Opel Zafira 1.7 cdti 92kw
Někde jsem jej viděl na netu, leč už si nevzpomínám, kde. Nemáš náhodou odkaz? Díky.hombre_71 píše:Tak kryt pod motor určitě dokoupit jde jelikož ho na autě mám a je opravdu festovní.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998