Opel Zafira 1.7 cdti 92kw

Ukažte ostatním svojí Zafiru
PavelSa

Re: Opel Zafira 1.7 cdti 92kw

Příspěvek od PavelSa »

Ano, máte pravdu, výkonová rezerva je dostačující a spotřeba se s nákladem tolik nemění. To u původně "slabé" Fabie byl náklad na spotřebě znát. Naložené auto a kolo na střeše není u Zafiry 92kW tolik znát, prostě jede.

Možná zhýčkaný Fabií postrádám více ochrany proti korozi. Fabie měla i v zadních blatnících plastové podběhy, u Zafiry jsou jen tak napůl, kryt motoru zcela chybí. V porovnání se staršími Oply (Corsa B, Astra F) mi přijde, že se k ohraně motoru proti vodě toho moc nezměnilo - půjde tam asi dost vody a špíny - pár dešťů ukáže a do zimy bych to rád vyladil. Koukal jsem, že by snad ještě nechal sehnat plastový kryt na spodek motoru. Máte s tím někdo zkušenosti?
Reklama

hombre_71

Příspěvek od hombre_71 »

Tak kryt pod motor určitě dokoupit jde jelikož ho na autě mám a je opravdu festovní.
Oněgin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oněgin »

hombre_71 píše:Tak kryt pod motor určitě dokoupit jde jelikož ho na autě mám a je opravdu festovní.
Někde jsem jej viděl na netu, leč už si nevzpomínám, kde. Nemáš náhodou odkaz? Díky.
Zafira B Sport, 1,9 CDTI, 110 kW, Cosmo, panorama, DVD 90 NAVI, MKJ, adapt. xenony, park. asistent, vyhř. sedačky, flex lišty atd. r.v. 2006
Daewoo Nubira Wagon, 1,6 16V, 77 kW, r.v. 1998
Odpovědět

TOPlist