Jaké 17" pneu letní
Re: Jaké 17" pneu letní
To samé čeká letos i mě. Já jsem po dobré zkušenosti se zimními Dunlopy, koupit i letní SP Sport Maxx. Jen hledám fajnovou cenu. Původní mám originál Michelin Pilot Sport.
- Reklama
ahojte,
dobre skusenosti mam so Sport Maxx-ami TT v 215/45/17", su velmi slusny kompromis medzi prilnavostou a vydrzou, za 24tkm zmyzlo na prednej 160kW naprave nieco cez polovicu dezenu, pri jazdnom style plizenia sa okreskami az po jazdy na okruhu. Vsimol som si ze v porovnani s kolegovymi Conti SC2 taktiez 215/45 a pri rovnakom tlaku maju Dunlopy o nejakych 7-8mm nizsi profil. Na http://www.pneu.cz/letni?&sirka=215&ser ... id=2303515 ich teraz maju v akci za 2490 KC
dobre skusenosti mam so Sport Maxx-ami TT v 215/45/17", su velmi slusny kompromis medzi prilnavostou a vydrzou, za 24tkm zmyzlo na prednej 160kW naprave nieco cez polovicu dezenu, pri jazdnom style plizenia sa okreskami az po jazdy na okruhu. Vsimol som si ze v porovnani s kolegovymi Conti SC2 taktiez 215/45 a pri rovnakom tlaku maju Dunlopy o nejakych 7-8mm nizsi profil. Na http://www.pneu.cz/letni?&sirka=215&ser ... id=2303515 ich teraz maju v akci za 2490 KC
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
No kdyz si prectete posledni auto7 kde je test pneu.
Tak i redaktori se divili. Vyhrali Hankook. Pricemz ta guma je za velice zajimave penize...
Tak i redaktori se divili. Vyhrali Hankook. Pricemz ta guma je za velice zajimave penize...
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Rád bych se s vámi podělil o zkušenosti s letními pneu Nexen N6000, testováno v rozměru 215/45R17 (podle mě ideální rozměr pro A16XER). Najel jsem s nimi cca 10.000 km a jsem hodně pozitivně překvapený. Pravda, moc jsem od nich neočekával hlavně kvůli pověsti asijských výrobců a pořizovací ceně (něco pod 1700 Kč/ks), ale hodnotím skvěle hlavně výdrž dezénu a nízkou hlučnost. Jsem celkem klidný jezdec, takže jsem pneu netestoval v nějakých extrémních jízdních situacích... Párkrát jsem musel prudce brzdit, občas člověk projede zatáčku trochu rychleji než by chtěl, no ale nikdy mě nezklamaly. Aquaplaning se naštěstí taky nekonal... Jsem rozhodnutý, že příště do nich jdu zase. Kdyby vás zajímala nějaká hodnoceí, tak například na www.tyrereviews.co.uk jich je hodně a věštinou také pozitivní.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
nedavno jsem cetl tusim ze v autotipu test pneu a nexen si vedl velmi dobre tusim ze skoncil treti,tato guma neni zadna cina pouziva platformy tusim ze good year ale nejsem si stoprocentne jistej ale kazdopadne vim ze to byl velmi znamej vyrobce pneu!!!!!
Opel Astra OPC
Také se podělím o zkušenosti s pneumatikami.
Na Vectru jsem obul 225/45 R17 Goodyear Eagle F1 Asymmetric.
Jízdní vlastnosti na suchu i na mokru naprosto výborné, hlučnost nemohu posoudit, auto je dobře odhlučněné a tak není v autě nic slyšet.
Ovšem kilometrový průběh je jedním slovem TRAGÉDIE !!!
17500 km a už jsou mrtvé !!!
Mám je ještě na autě, ale mají tak tak 1,6 mm.
Musím ještě podotknout, že nejsem žádný závodník, jezdím spíše na spotřebu.
Závěr zní: NIKDY VÍCE !
Na Vectru jsem obul 225/45 R17 Goodyear Eagle F1 Asymmetric.
Jízdní vlastnosti na suchu i na mokru naprosto výborné, hlučnost nemohu posoudit, auto je dobře odhlučněné a tak není v autě nic slyšet.

Ovšem kilometrový průběh je jedním slovem TRAGÉDIE !!!

Mám je ještě na autě, ale mají tak tak 1,6 mm.
Musím ještě podotknout, že nejsem žádný závodník, jezdím spíše na spotřebu.
Závěr zní: NIKDY VÍCE !

Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Možnost diagnostiky Olomouc a okolí OP-COM Professional CZ verze 131125d
Můžu se zeptat za kolik jsi je pořídil? 17 tkm je docela mazec. Co se týká výdrže, tak nejlepší zkušenosti mám s Michelin Energy. Mají tak tvrdou směs, že jsou téměř nesjetelný... 

Naposledy upravil(a) Frydex dne 14 zář 2012, 18:04, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj poslední příspěvky prosím..
Důvod: necituj poslední příspěvky prosím..
9600 Kč za 4 ks.
Vectra C Caravan 1,9 CDTI r.v.2005
Ja som na nich absolvoval takmer 30tis km. A to zadné sú ešte jedlé. Teraz prezúvam len predok. U mňa max spokojnosť, trochu vyššia hlučnosť, ale ani raz ma nezradili
PS: A to zažili

PS: A to zažili

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Georgeisin
Chtěl bych se předzásobit na léto, pak gumy nebudou anebo budou za draho. Nemáte někdo zkušenost s Bridgestone Turanza ER300 91W?
http://aukro.cz/nove-2ks-225-45-17-brid ... 15601.html
Díky
http://aukro.cz/nove-2ks-225-45-17-brid ... 15601.html
Díky
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW