Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton,otaCZ aktualizováno 2.5.2011
Re: Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton ,aktualizováno 15.3.09
Já myslel, že katalizátor naopak spotřebu zvyšuje...
Jinak 6.5 je v pohodě, o něco vyšší než mám já podobným stylem, ale to může být váhou Caravan vs. 5dv.

- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
právě ,že když jsem tam měl ty starý svody(prasklý) ,tak jsem měl spotřebu 7,4/100 a ted jezdím za 8/100! S neprasklejma si myslím že by ta spotřeba byla ještě tak o půl litru nižší!Já vím je to jen 6 deci ale peněženka pozná jestli má člověk tankovat za měsíc víckrát než byla zvyklá!Bylo mi řečeno,že se s tím caravanem dá dostat na spotřebu 6,5 v kombinované!
Už se shání nový svody!Aspon doufám ,že RomanK na mě s něma myslí!Chtěl jsem pro ně jet původně do Prahy na nějakej vrakáč,že je tam mají skladem za deset,ale bylo mě to rozmluveno ,abych je nebral,že bůh ví z čeho to je a jak jsou starý a kolik mají najeto atd!Tak čekám až se Romanovi naskytnou!
Nový u Opla totiž stojí 27tis a repas stojí o 500 kč mín!
Už se shání nový svody!Aspon doufám ,že RomanK na mě s něma myslí!Chtěl jsem pro ně jet původně do Prahy na nějakej vrakáč,že je tam mají skladem za deset,ale bylo mě to rozmluveno ,abych je nebral,že bůh ví z čeho to je a jak jsou starý a kolik mají najeto atd!Tak čekám až se Romanovi naskytnou!
Nový u Opla totiž stojí 27tis a repas stojí o 500 kč mín!

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra H Caravan 1.6 - Oton ,aktualizováno 7.6.09
Tak včera měl můj táta narozeniny.A jelikož má v srdci taky značku Opel tak jsme mu s manželkou nechaly udělat spešl dort

A to je moc pekne toto dal bych si 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jako rezervu bych toto kolo bral hned. A možná i několikrát do roka 

Opel Astra H SEDAN - Enjoy 1.6XER 85 kW, Silver lighthing, Tempomat atd ....
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
Jako malej, to sem býval dost namyšlenej. Ale teď, teď už nemám žádnou chybu....
sori sa chibi a hrupki ...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky!
Jinak proběhl druhý výkendový vejlet do Č .Krumlova !Spotřeba stejná jak minule a vše ostatní taky!takže tady nebudu plácat to stejný! Jo jinak nenávidím
kamiony který po okreskách jezdí kilo a víc!A pak když je předjíždíte tak troubí jak dementi stylem co si dovoluješ p.čo
No tady je radši par fotek:

Ty bláho, koukam, že se s tím moc nemažeš a jezdíš si klidně po centru města
Sem netušil, že se dá až tam vjet... Jinak pěkný fotky! Akorát cukrář trochu zvoral to logo, otočil ho zrcadlově.

- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neboj!kdybych do centra nesměl tak bych tam nejel.Bydlely jsme v penziónu kterej je pod zámkem a jede se k němu přes centrum,takže jsem měl povolení a tudíš jsem toho musel využít.
Jaký logo máš namysli 

jj vypadá to jak logo trabantucorsaczek píše:Ty bláho, koukam, že se s tím moc nemažeš a jezdíš si klidně po centru městaSem netušil, že se dá až tam vjet... Jinak pěkný fotky! Akorát cukrář trochu zvoral to logo, otočil ho zrcadlově.

Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ajo vy myslíte ten dort!Já furt čumím po fotkách s autem a pak mi došlo ,že jsem sem dával ten dort!...Byla to paní cukrářka ,kamarádka a HLAVNĚ ŽENSKÁ ,takže to toleruju!
Ale jinak je myslím moc pěknej!