Ja osobne mam rezim sport, takze by som sa dal na toto: PHASE-1 160PS SPORT 200PS TüV
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
tiez ma to EDS zaujalo. Skusal ste ho uz niekto? Ako to funguje? Ja si zaplatim a oni mi poslu ten programator, ktory mi preprogramuje motor na nejake hodnoty ktore oni vystelovali na dany typ motora?
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK
No a potom otazka znie, ten ich soft si kontroluje cislo motora a naprogramujem si len svoje auto na ktore som to objednal alebo pojde to na vsetky motory?
Tenhle chiptunning vypada skoro jak z rise snu. Neco si koupis a doma si to udelas sam Kdyz mi pred lety chipovali Felicii, tak prijel chlapik od Cimbu a pres pocitac mi ji chipnul (nebo snad menil chip nebo co?). Co si vzpominam, tak to bylo asi do 30 min. hotovy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Bude to konkretne len na 1 auto, je to online, takze podla mna sa cez tu krabicu - prevodnik - sa nieco odosle, tam sa vygeneruje podla VIN al. tak nejak a pride nieco spat od nich...
Dark, z prvej strany threadu je urcite viacerim jasne ze ty si si firmu na "ciptunenie" uz vybral. U mna to Xtuning prehral vetou na ich webe: "Tento software je v dalším kroku upraven ve vývojovém programu , aby byla zachována životnost motoru a emisní limity" To ako co chcu komu nahovorit o akom "vyvojovom programe" Tajomstvo zachovania zivotnosti motora lezi predovsetkym v tvojom pristupe k nemu. Neznie ti optimalnejsie nechat softwarovo upravovat vykon motora firmou ktora sa specializuje na Opel a ktora uz upravila aspon par desiatok rovnakych jednotiek ako mas ty?