pánové ten original GM
olej Dexos II například já kupuju v autorizovanym servisu a prodávám zde
http://www.opelmarket.cz/dily/motorovy- ... 03-43.html, je to ten samý "originál" jako ten který tam lejou když tam dáte auto, akorát u nich je cena kolem 400/litr, a teď si představte když máte VW transporter a jedete na servisní prohlídku do autorizáku VW kde Vám vymění 7 litrů oleje za 820 kč/litr.
Olej, který na netu stojí do 1000kč/5 litrů, takže zisk víc než 600kč na litru, to se mi teprve otevírala kudla v kapse! od tý doby zásadně nosím svůj
olej, v oplu s tím nikdy nebyl problém, až teď naposledy najednou strašnej problém, že mi padá záruka na motor a podobný kecy, nakonec když sem jim řekl že je to GM
olej koupený v oplu (taky prudili s tím že nikdo neví co v tom je) tak od toho ustoupili, zároveň jsem jim řekl proč mi todle neřekli i když jsem tam jel s ročním autem u nich koupeným a měl jsem svůj
olej...najednou bylo po padání záruky, prostě to zkouší ale nesmíte se nechat, právo je na vaší straně, pokud donesený
olej splňuje specifikace výrobce auta tak nemůžou odmítnout ho tam nalít nebo vyhrožovat padnutím záruky atd