DeepThroat píše:Zkus nejprve vyměnit baterku v klíči. Měl jsem podobný problém.
v návodu jsem četl, že pokud je špatná baterie v klíči, na displeji servisního intervalu se objeví INSP 3. Je to pravda nebo to platí jen pro určité výbavy? Mám stejný problém s chybou 161450 a uvažuji jestli to mám řešit před dovolenou v Chorvatsku a nebo to risknout, jet a neřešit.
Omlouvám se ale nevšiml jsem si toho.
Problém byl ten že auto nastartovalo vždy až na 3 nebo 4 pokus,to byla jediná chyba které jsem si všiml.
Víc jsem to neřešil,po výměně baterky se mi to už nestalo.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Hm, tak na mym autě to hlásí 161 450, jak sem si tady přečetla, tak to je problém se spojením mezi imobilizérem a klíčkem (to by se dalo pochopit, když ta ikonka autíčka s klíčkem někdy bliká a auto nestartuje), ale taky ECN 68302, což teda nevim co je, můžete někdo poradit prosím?
Ahoj, teď jsem přijel z servisu, kde mi měnili všechny filtry a olej. Když jsem vlezl do autíčka, tak mi po otočení klíčku do druhé pozice zůstává svítit autíčko s klíčkem, před tím se vždy zhlaslo, než jsem nastartoval. Teď se shasne až po nastartování.
Píše mi to chybu: ECN 009056
Ve shora uvedeném slupci chybových hlášení jsem nenašel moji chybu...Nebo jsem totálně slepej