No, už si nejsem jist protože byla už pozdní hodina. Ale myslím že byla řeč o našich cinkáčcích.vojta píše:1500 asi nemyslel kč
Takže jestli se nepletu tak tohle + ŘJ pro QH s chybějícími provázky

No, už si nejsem jist protože byla už pozdní hodina. Ale myslím že byla řeč o našich cinkáčcích.vojta píše:1500 asi nemyslel kč
Snad se urve a něco písne.vojta píše:třeba nám to roman osvětlí
No, to jsou pořádné róry. Tím Ampéři pofrčijó jedna báseň.David B. píše:Tak silové vodiče už jsem taky natáhl. Jest-li mi do konce týdne přijde ten kryt, tak to tam přes víkend hodím.
Teda, houby se v tom orientuju. Poznám leda záda QH s napájením které nelze přehlédnout a uprostřed asi řídící jednotkou. Ten chladič mi není jasný. To je ta topná část QH? Akorát mezi žebry nejsou trubky, ale odporové topidlo? A přes ty žebra se prohání vzduch? Přišlo mi podle obrázků výrobce že to topidlo vypadá jinak (ta placka).David B. píše:Tak QH je tam, ještě musím koupit a namontovat pojistku.
Máš srovnání? Myslím se stejnou motorizací bez QH, nebo aspoň 1,7?milans píše:..Inak je fakt, ze teplo v aute mam dost rychlo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |