k chromovym krytkam na spetaky sami zda ze su len na male spetaky ale da sa to dat pochromovat, lebo vsetko sa da ked sa chce !!!

Q-čko píše:Lucas no konecne si sa sem zavesilved vies vzdy rad pomozem ked mozem auticko mas pekne a sem tam ho vylepsis - me
tak aj ja tatu vitam a vela km bez nehody a poruchy prajem
![]()
k chromovym krytkam na spetaky sami zda ze su len na male spetaky ale da sa to dat pochromovat, lebo vsetko sa da ked sa chce !!!
asi podniknem cestu k tomu v TTQ-čko píše:Luky kup aspn 100metrov kabla do zasoby urobime vsetko nemboj
k tomu chromu este je jedna moznost dat chromovu foliu je to pekne na nerozoznanie ten v TT by tito vedel urobit v pohode si myslim cenu poznas a nastrek chromu by som mozno vedel vybavit u totho co mne strieka veci tak sa mozeme dohodnut a nieco podniknut
taký šikula ako ty to pekne vždy všetko urobíQ-čko píše:najprv mu zavolaj na pokcanie asi neurobi lebo ma toho vela a ja viem skoro vsetko si zabudola mal som auto komplet rozobrate uz tusima to by si vedel aj ty len vzdy sa moze neco urvat
zichi píše:zrcátko taky viem rozebrat, stačí dobře mířená rana a je to do šroubku
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |