K tomudle ještě dodám, že už se mi párkrát stalo že sem se díval co jede po hlavní i když předemnou bylo auto a taky se mi stalo že zabrzdilo, naštěstí semnou byli v autě lidi a upozornili mě na to že auto zabrzdilo. Od té doby vždy koukám na auto předsebou a až opustí křižovatku teprve potom řeším jestli něco jede.. není kam spěchat jedno auto projede možna celá kolona ale radši počkat než projede a vyjet, než byt netrpělivej a potom nevyjet vůbec. Můžu se zeptat kolik tě tedy vyšla kompletní oprava se vším všudy ? Jinak havarijní je drahá záležitost já mam ted roční za skoro 20 tisíc (bylo podmínkou k leasingu 1/5 splátky teď druha za rok) a nehodlam určitě šetřit.. chci si jen trošku poupravit krytí aby to nebylo 20 ale třeba jen 10 ale i tak havarijní u novýho auta je určitě dobrá věc. Nejvíc zamrzí když si auto zrušíš o vrak z roku raz dva tři nebo ti ho zruší mladej frajer s BMW z roku raz dva třiNerez píše: ...Focus se rozjel a já za ním. Jenže Focus najednou zabrzdil a já, hledící doleva na auto, které jelo po kruháči(ještě já bych to v pohodičce stihl) jsem do něj naboural....
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |