Minulý měsíc jsem si pořídil vysněný vůz ASTRU Caravan 1.7CDTI 74KW rok 2005. Vše fungovalo krásně až do včerejška kdy jsem zablokoval pražskou magistrálu, následně Nuselský most a pak ještě hlavní ve Vršovicích jelikož mi přestává reagovat pedál plynu. Celé věci nepředcházelo žádné upozornění najednou se z ničeho nic rozsvítila oranžová kontrolka auta s klíčem a ihned přestal pedál plynu reagovat a auto začalo dojíždět než se zastavilo úplně. Po chviličce zmatkování a zkoušení veškerých věcí co by mohlo pomoci tak selhaly nepomohlo ani odpojení baterie. Jediné co funguje, je vylézt z auta zamknout ho a následně odemknout. Poté plyn zase začne reagovat normálně ale celá situace se cca po 5 km opakuje znovu pípne kontrolka a rázem plyn nereaguje a celá komedie se musí opakovat znovu. Moc bych Vás poprosil o pomoc zda s tím máte nějaké zkušenosti popřípadě jste se s tím nesetkali jako člověk co tomu vůbec nerozumí mám trošičku strach zda jsem nekoupil nějaký výběhový kus

Mockrát děkuji za jakoukoliv odpověď čeho bych se mohl chytnout.
P.S: tady je video celého problému jelikož nejsem žádný spisovatel tak aby to bylo srozumitelné http://vimeo.com/91834911