Řeším problém. Říkal jsem si, že jsem a 1800 najetých Km nezaznamenal žádné zvýšení spotřeby paliva a tedy ani vypalování DPF filtru. Dle VIn jej v autě mám, K13 = POUŽÍVÁ SE S FILTREM PEVNÝM ČÁSTIC VE VÝFUKOVÉM SYSTÉMU. Ale nikdy jsem to nezaznamenal, a dneska na diagnostice bylo zvláštní, že nešla spustit regenerace ani počítačem a hodnoty od poslední regenerace, nebo do následující regenerace byly nulové. S Frydexem jsem to nějak nechápali. každopádně počasí nám nedovolilo vlézt pod auto a fyzicky se přesvědčit, zda-li tam opravdu je. Jakoby někdo přemluvil software, aby to nedělal a tvářil se že to nezná. OT, rady, názory, uvítám vše
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
tusim ze si pisal ze mas auto z talianska. Tam si moc tazku hlavu s filtrami nerobia. Podobne sa stalo znamemu doviezol si forda a az po case zistil ze ma vybraty dpf filter,dovtedy zil s tym ake ma dlhe prejdene kilometre.takze asi v IT bezna prax.
Moj nazor je, ze to asi niekoho prestalo bavit s filtrom a tak ho dal prec ak tam teda ani fyzicky nie je a mal by byt.
Aspon budes mat s nim pokoj.
Ahoj. skús pozrieť štítok na spolujazdcovej strane, určíte vieš ktorý myslím je tam aj VIN-ko,je tam hodnota v štvorčeku bude 0,5 alebo 1,2.Ak 0,5 tak tam filter od výroby bol.Ja mam tiež talianku r.v 2008 a mam bez DPF-1,2 no niektorý už aj v taliankach majú DPF
Škoda Octavia III kombi 1.8 Tsi 4x4 DSG
EX:Astra H Caravan 1.9 CDTI,Z19DTH,2008
Dost ludi to dava odstranovat, emisne limity auto plni aj po odstraneni DPF a soft. vypnuti.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900OPEL-SHOP.SK