takze vyrieseneeee..zobralo mi to 5 rokov zivota, asi 8 navstev roznych servisov..nastastie nie az tolko financii...takze ak by sa nasiel niekto s podobnym problemom, pisem riesenie

..ku koncu auto startovalo 15 sekund, co uz bol extrem.. potom sa stalo ze uz nenastartovalo vobec,tak som na odporucanie odviezol auto do vynikajuceho servisu (neautorizovany, ale opel) POPRAD ,
www.opelservis.sk ..na problem prisli hned,problem nakoniec bol v tej palivovej rampe, bol tam vadny jeden ventil , ktory pri startovani tlacil naftu do prepadu, cize auto nemohlo naskocit, zial treba vymenit celu rampu, lebo ten ventil sa vraj neda zohnat, pozhanal som si pouzitu rampu za par korun, rampu mi vymenili..(za novu rampu s montazou odomna chceli v origo opli, v inom meste cca 1000 eur !!!!!!!..a to sa len domnievali, ze je chyba v nej, v poprade to vedeli pekne zistit, podla toho, ze to tlacilo do prepadu)..chvala bohu, ze som k tomu nepristupil, aj ked uz nechybalo vela , lebo som bol zufaly..lebo to nakoniec nebolo vsetko...po vymene rampy, auto startovalo cca 4-5 sekund..technici prezrely vsetko..spominal som , ze sa mi to spravalo podla hladiny v nadrzi, tak som im to povedal, pozreli sa do nadrze..a vraj to co tam bolo este nikdy v zivote nevideli...upchate sitka, akoby tam niekto vylial puding alebo nieco huste , proste predchadzajuci majitel tam musel tankovat riadne sracky, dokonca im to upchalo odsavacku na olej...odvtedy auto ide ako hodinky..vstreky nastastie davkuju rovnomerne, cerpadlo stiha..takze to ten problem nejako nepoznacil...asi ten bordel v nadrzi sposobil aj nefunkcnost rampy..mozno nie, to uz je konec koncov jedno...