Zdravim borci, mam problem s dlhsim startovanim( 1,7cdti 74 kw - 160 000 km real ) proste niekedy musim drzat kluc aj 3 sekundy kym nabehne a to aj v lete cez horucavy ( ked mi nezhavi) a aj v tomto obdobi ked mi zasvieti zhavenie...ospravedlnujem sa ked som nieco prehliadol, ale hladal som a nic podobne som na tomto fore nenasiel...vsetko ostatne ide hladko, s autom necuka ked nabehne, motor ide plynule, len ten start je trosku cudny, niekededy chyti tak lenivo, neviem ako to opisat ale je to podobne startu v zime , ze ked uz je citit , ze motor chytil tak trva este sekundu aby nabral ten spravny zvuk ako ma..baterka a starter vylucujem, lebo tie su urcite v pohode
niekto mi povedal , ze ople tak startuju, ale nechce sa mi tomu verit
neviem co to bude robit v zime, necham sa prekvapit, no najradsej by som to chcel vyriesit cim skor, aby mi popritom nieco neodislo, urcite tym nieco trpi.
a reci typu,, nastartuje? tak kasli na to,, ma nejako neuspokoja, tak vas pekne prosim o radu a skusenosti..vopred dakujem za vas cas, uz len za to ze ste docitali dokonca