Prosba na klubáka s 110 kW
Prosba na klubáka s 110 kW
Ahoj,
mám malou / velkou prosbu. Před několika dny jsem tu řešil můj problém kdy mi auto zatáhne pořádně až od 2.5 ot/min a zdunivěl mi zvuk výfuku. Vyčistil jsem EGR, klapku sání, kanálky, ale nic nepomohlo. Mám podezření na to EGR, ale bojím se, že ho koupim (neni 2x levný) a nakonec to on nebude a já se na něj můžu pak koukat na poličce.
Tak mám prosbu, jestli je někdo s Z19DTH (1.9CDTI - 110 kW) ochotný z Ústeckého kraje si na mě udělat 20 minut, že bych za nim přijel a vyzkoušeli jeho EGR dát do mého, jestli to je opravdu ním, nebo ho můžu odškrtnout ze seznamu možných přičin.
EGR drží doohromady 6 šroubů, demontáž zabere asi 3 minuty. Je to rychlejší než vyměnit vzduchový filtr.
Jsem ochotný, za to vyzkoušení i zaplatit :/
Najde se tu nějaká ochotná duše ?
*diagnostika žádnou chybu neukazuje.
mám malou / velkou prosbu. Před několika dny jsem tu řešil můj problém kdy mi auto zatáhne pořádně až od 2.5 ot/min a zdunivěl mi zvuk výfuku. Vyčistil jsem EGR, klapku sání, kanálky, ale nic nepomohlo. Mám podezření na to EGR, ale bojím se, že ho koupim (neni 2x levný) a nakonec to on nebude a já se na něj můžu pak koukat na poličce.
Tak mám prosbu, jestli je někdo s Z19DTH (1.9CDTI - 110 kW) ochotný z Ústeckého kraje si na mě udělat 20 minut, že bych za nim přijel a vyzkoušeli jeho EGR dát do mého, jestli to je opravdu ním, nebo ho můžu odškrtnout ze seznamu možných přičin.
EGR drží doohromady 6 šroubů, demontáž zabere asi 3 minuty. Je to rychlejší než vyměnit vzduchový filtr.
Jsem ochotný, za to vyzkoušení i zaplatit :/
Najde se tu nějaká ochotná duše ?
*diagnostika žádnou chybu neukazuje.
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
- Reklama
Re: Prosba na klubáka s 110 kW
Mozme ale som asi daleko

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Sem z Teplic ale mam1.9 16v 88kw jestli ti to pomuže.David
Máš zprávu Davide
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
mno ja bych to videl na problém s turbem, měl jsem podobný problém... auto táhlo až přez 2 tis. otáček...
OP COM říkla něco o podtlaku a bylo to tak, zkontroluj jestli nemáš špatně zapojené nějaké hadičky nebo nětěsnosti, které by to způsobili...
OP COM říkla něco o podtlaku a bylo to tak, zkontroluj jestli nemáš špatně zapojené nějaké hadičky nebo nětěsnosti, které by to způsobili...
Dám to do servisu at to zkontrolují. Ještě mě napadlo zanesené turbo
DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
Zkus zkontrolovat červeně zakroužkovanou hadičku, jestli není popraskaná.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Tak to nechápu :/ egr funguje, výfuk fouká jak má, turbo v pořádku, hadice taky, lopatky OK, diagnostika čistá.
Nevim proč duní ten výfuk a furt to tahá pořádně až kolem 2.5
někdo nějaký typy ? Napadlo mě ještě jestli to neni přicpanym sáním nebo něco, u tý klapky když sem to čistil bylo hodně moc sazí.
Nevim proč duní ten výfuk a furt to tahá pořádně až kolem 2.5

DPF off, SILENCER off
DPF off, SILENCER off
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tak skus este toto, nejaky cistic sania... Podla mna by si to musel mat ale riadne upchate...
Co vzduchovy filter? V akom je stave???
http://www.olejcentrum.sk/ostatne-produ ... on-3-200ml
Co vzduchovy filter? V akom je stave???
http://www.olejcentrum.sk/ostatne-produ ... on-3-200ml
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
A co tak váha vzduchu?
Opel Astra F caravan 1,8l 16v - ex
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM
Opel Vectra C caravan 1,9 CDTi, motor Z 19 DTH
Diagnostika a programovanie pomocou OP COM