voda v palivovom filtry
voda v palivovom filtry
zdravim oplaci,
v strucnosti... ako odstranim vodu z palivoveho filtru???
v strucnosti... ako odstranim vodu z palivoveho filtru???
astra caravan H 1.7 (2007) 92kw
- Reklama
Re: voda v palivovom filtry
dakujem za horlivu debatu ohladom mojho problemu, uz som to odvodnil.... teraz mam problem cislo 2... neviem nastartovat... skusam aj 15sekundove intervaly a nic.... ze by ste mali nejaky typ????
No musíš pochopiť že tu nevisíme celý deň (pre potreby nedočkavých). Najprv ťa poprosím napíš do podpisu aký motor máš. Nie sme veštice 

Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
vpohodke, dik, podpis uz mam, no jak vidis je to astra H 1.7, 125hp, uz som vyslahal celu bateriu na tom startovani, tak akurat cakam na typka co ma prekabluje.... 

Najprv skontroluj stav paliva. Na priečke medzi motorom a kabínou je pal. filter, ktorý má na spodku ventil a ten treba otvoriť a vypustiť prípadnú nakondenzovanú vodu.
hej hej, ten som vypustil, ale myslim ze som ho vypustil cely, tym padom uz som nevedel nastartovat, tak som aj skusal otacat klucom v zapalovani aby sa natiahlo palivo do filtra ale pravdepodobne to nestacilo. hovoril som s typkom a ten mi odporucal otvorit filter a naliat don naftu ze pootocenim kluca si filter natiahne len par deci a ze to nemoze staci ak je filter uplne prazdny, tak teraz mi ostava uz len dobit bateriu, otvorit filter a doliat palivo a potom skusit nastartovat. nemas nahodou skusenosti ci by sa to nakoniec nedalo vysilit tym startovanim??? dost sa obavam otvarania filtru lebo co viem, treba ho dotiahnut momentovym klucom na presnu hodnotu a ten akurat nemam...
Kľudne ho otvor, nalej a dotiahni. Ja som ho ale po odvodnení nikdy neotváral.
to ako myslis ze ho nemusim ani demontovat??? len ho tym torxom otvorim a dolejem???
Som to blbo napísal.
Keď som ho odvodňoval tak som nič neodvzdušňoval.
Pri výmene filtru som nalial naftu do nádoby s filtrom, uzavrel (dotiahol rukami) a taktiež nebolo potrebné nič odvzdušňovať.

Pri výmene filtru som nalial naftu do nádoby s filtrom, uzavrel (dotiahol rukami) a taktiež nebolo potrebné nič odvzdušňovať.
ja som -sice este na ibize- menil palivovy filter ale nemusel som ani odvzdusnovat a ani dolievat naftu donho. on ze sa odvzdusni sam a naftu si natahal tiez sam.
ale neviem ci to je aj tak u oplov
ale neviem ci to je aj tak u oplov
neberte zivot vazne aj tak z neho nevyviaznete zivy
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi
astra 1.7cdti 74kw
kadett Gsi