Darkovo astra - prvni problém

Odpovědět
dark
Kontaktovat uživatele:

Darkovo astra - prvni problém

Příspěvek od dark » 14 kvě 2010, 00:04

Zdravim,
tak mě dneska potkala nemilá věc.
Jedu ke kruhaci, podrazuju si na 3 pak 2 a auto vyplo, zustalo svitit mazani, baterky, nastartuju a jede normálně dál. Poté se mi to stalo tak po 15 km znovu, mezi tim se mi spustila regenerace DPF´a tim jsem ji prerusil tak jsem pak znovu nastartoval jel spustilo se znovu regenerace, ukoncila se a od te doby jsem najel zatim tak 30-40 km a nic se neděje, vše šlape.

Motor jede naprosto stejně, nekouří, nežere olej, žere pořád stejně. Prostě to 2x takhle zhaslo okamžitě bezproblamu nastartuju a jedu dál. Pokaždé se mi stalo při malé rychlosti když jsem tam dal nebo jel na 2ku a když jsem zmáčkl spojku nebo hodil neutrál.

Nikdo ze známích nic neví o tom, ale prý to tipují na nějakou chybu v elektronice, že to dělá ŘJ.

Jinak auto s klíčem se nerozsvitilo, do nouzáku mě to nehodilo, jen to zhasne, radio, budiky vše hraje dál. Jen zastavim, nastartuju a jede to dál jako hodinky po DPF regeneraci jak jsem napsal jsem najel docela dost km, mel dlouho nastartovanej motor a od té doby nic...

Rád bych nějaký rady...(pokud mi to udělá ještě někdy znovu, dám to na diagnostiku)
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Reklama

Kesi

Re: Darkovo astra - prvni problém

Příspěvek od Kesi » 14 kvě 2010, 16:33

Zaujímavé :twisted: Švagrovi to robilo na Fokuse tak som mu poradil nech skontroluje kostry a konektory a nakoniec našiel povolenú kostru ;) niekde pri batérii
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark » 14 kvě 2010, 19:03

JJ díky, já si taky myslim, že to bude jen nějaká takováhle blbost. Jen se to na první pohled zdá pěkně hnusný :D
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem

Midzi

Příspěvek od Midzi » 14 kvě 2010, 20:26

mne nieco podobne robilo na Accente. Akurat ze mi to potom neslo ani nastartovat. Az na taky 30 pokus :D. Ako prve som prezrel kabelaz, aj sme nasli nejaku poskodeni izolaciu ale aj tak to nepomohlo. A ani v servise nevedeli co tomu je kedze im to ani raz neurobilo.
Astra H combi 1,9cdti 88kW Cosmo automat

Moja prvá Astra

Obrázek

Odpovědět