Tak sem to do nadrze uz taky nalil .. zasel do lekarny, koupil strikacku cca 150ml, opravdu zabavna..smesna predstava ale pouziti supr, nabral sem vse naraz a sup do nadrze, akorat si pro priste musim vytvorit nakej nastavec pac konec strikacky nedosahne uplne na zaklopku. Mam pocit ze zvuk motoru se na chvili zmenil, nebo se mi to jen zdalo..mozna..ale spotreba zda se o neco mensi -na to ze uz pekne mrzlo- a doufam ze motoru to bude smakovat .
No ale ten smrad co se line z ty plechovky..fuj..uschovano v relativnim teple ve smradu odolne tasce
Tak to já pořídil 50/60ml. Stejně větší nádrž nemám. Akorát to má takovej blbej nasosávací otvor s trubičkou, okolo další trubičkou s vnitřním závitem a neměli na to jehlu, tak jsem si vzal nejtlustší co měli. Sice na ní moc dobře nepasuje, ale snad to bude OK. Časem snad seženu takovou jehlu co na ní sedí líp.
Edit: Dnes jsem tankoval vervu. Otevřu VIF a místo tekutiny tam byl jakýsi gel až želatina. Tak mi injekční stříkačka byla na houby. Přes jehlu jsem nenatáhl ani ň.... Doufám, že tohle VIF nedělá i po smísení s naftou....
pro fanoušky vifu:
tuhle sračku sem kupoval naposled, nechápu jak může něco co má uchránit naftu před zmrznutím zmrznout
nevýhody: velký obal(za gumičkou vlevo v kufru překáží při zvedání podlahy), zamrzá, blbá odměrka
výhody: žádný
----------------------------------------------------
ještě, že jsem měl ještě Castrol TDA který nezmrznul
nevýhody: žádný
výhody: tenká lahev, kvalitní odměrka, nezamrzá