Kdo poradí??

lkralicek
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo poradí??

Příspěvek od lkralicek » 08 bře 2011, 18:36

Tak u nás doma zase otec koupil starší luxusní Omegu ve sku....ným BS Auto Brno a po 50ti km my urvaná ojnice na dálnici provalila blok motoru. Auto s motorem 2,2 automat stálo pomalu 3 měsíce kvůli tomu že jsme nemohli sehnat jiný motor. Použili jsme z něj jen to co bylo zničeno na tom starém a díly které byli v lepším stavu. Velké díky Oplu v Olomouci. Do Brna ani za zlatý prase se soukromým autem, se služebním mi bohužel nic nezbývá. Jo a ještě jedna perlička na závěr, v BS Auto nám ze služebáku ukradli benzín. Na předávacím protokolu bylo napsáno plná a oni nám to vrátili se čtvrtinou. Nakonec vrátili do poslední kapky. Hajz..ové.
Opel Astra H Caravan 2007 1,6 77 kW (105 k) a 150 Nm modrošedá metalíza
http://lukinb6.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_H/

Prodej motopříslušenství - http://www.motoprislusenstvi.com

Reklama

michalcrash

Re: Kdo poradí??

Příspěvek od michalcrash » 08 bře 2011, 19:05

Asi je to všude o lidech.... v libereckým oplu mě totálně vytočilo,když jsem to auto měl druhej den,tak mi rupla lp žárovka. Koupil jsem si od nich origoš,tuším že to byl Berner za asi 160 Kč. Jelikož jsem to auto měl teprve tak krátce,tak jsem tam chtěl někoho poprosit,aby mi ji vyměnil,fakt jsem absolutně netušil,jak na to....pan kravatový technik mi řekl,že to musí na dílnu na zvedák,čemuž jsem se podivil a když jsem se zeptal,jestli pokaždý,pokud mi rupne žárovka,tak musím na dílnu na zvedák,tak prohlásil,že určitě ano....no nic,vzal si klíče a auto šlo na dílnu. Já si šel ven dát cigárko na uklidnění a koukal jsem skrze prosklený vrata do dílny.....no jasně....auto na zvedák vůbec nešlo,mechanik si natočil kola,vyměnil žárovku a bylo to....za dalších 15 minut od výměny žárovky jsem dostal fakturu na práci 20 minut a zaplatil dalších 180 korun.... nešlo mi o ty prachy,kdyby mi to někdo vyměnil bez nějakýho fakturování a podobných exhibicí,tak bych klidně mechanikovi dal třeba dvoukilo,ale mě tak neskutečně vytočilo to,že mi ten technik lhal do očí,jen proto,aby nafakturoval pár korun....chápu že všude jsou nějaký postupy,ale tohle na mě bylo fakt moc.... Jinak jsem během tý doby,co tam auto bylo,jen tak pro zajímavost zavolal technikovi do Lučan,jestli auto musí na zvedák kvůli výměně žárovky a ten se teda divil....když jsem to řekl při odchodu libereckýmu kravatovýmu technikovi,že je asi jedinej,kterej tvrdí,že se musí zvedat,tak ještě arogantně prohlásil,že jak to dělají jinde ho nezajímá,že oni se tady ohýbat nebudou,že si to zvednou.....no neskutečný....já nesnáším,když mi někdo lže do očí a snaží se ze mě dělat pitomce a tenhle soudruh to zvládnul obojí najednou....proto jsem už libereckej opel už nikdy nenavštívil,protože si nedokážu představit,jak by mi něco nedejbože opravovali....
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

Odpovědět