motorový olej

kratales

Re: motorový olej

Příspěvek od kratales » 14 bře 2017, 13:13

vojtavojta: V čem vidíš problém? Tak se mu poradí a pak se vlákno smaže. A v případě, že pak ještě suverénně napíše, že nemá čas hledat, tak ohodnotit banánem. Ono třeba starší člověk (a pár jich ze svého okolí znám) neumí počítač/internet ovládat a i samotná registrace nebo vyhledání fóra pro něj může být nadlidský úkol. A takový člověk třeba ani netuší, že v nějakém phpBB je "hledat", zvlášť když ta funkce u mnoha fór ani pořádně nefunguje. Takže ironicky nás nazývat jako "dobré duše" mi také nepřijde zrovna fér ;-). A příště, než nás začneš napadat, že tu zasra..... forum, tak si zpětně projdi své příspěvky a sáhni si sám do svého svědomí.

Reklama

honzap

Příspěvek od honzap » 14 bře 2017, 14:15

petr ch:

jestli nemáš čas vysedávat a hledat, tak to značí jediné - jsi línej a čekáš rovnou pomoc, takže si svého času vážíš víc, než času ostatních.
S takovým přístupem jdi do prdele.

Tak to dej do servisu, kde vše zařídí, časová ztráta nula a budeš happy.

Omlouvám se za ostřejší reakci, jsem teď hodně na jednom fóru ohledně dopravních přestupků a lidí typu: Vyčarujte mi něco, co protistranu rozseká na cucky, předchozí podání jsem zmastil a potřebuju to teď, a hejbněte ssbebou, mě dokáže nadzvihnout víc než předtím.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 14 bře 2017, 18:01

Mam klidnou povahu,ale Panove podivejte se do fora co je tady za bordel. Admini se na to muzou vykakat( tady by museli hodne mazat),pokud lidi nemaji neco v hlave!!! Jsou tady tuplovane problemy x krat a pokud neco hledas tak musis projit neurekum topicu. Staci najit podobny problem a valit to do neho. Ale mi je to jedno,sice mne to sere,protoze pokud neco potrebuji najit tak mam co delat.Podivejte se treba na polske forum.Jsi liny hledat hned jdes z kola ven.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 14 bře 2017, 18:18

kratales píše:vojtavojta: V čem vidíš problém? Tak se mu poradí a pak se vlákno smaže. A v případě, že pak ještě suverénně napíše, že nemá čas hledat, tak ohodnotit banánem. Ono třeba starší člověk (a pár jich ze svého okolí znám) neumí počítač/internet ovládat a i samotná registrace nebo vyhledání fóra pro něj může být nadlidský úkol. A takový člověk třeba ani netuší, že v nějakém phpBB je "hledat", zvlášť když ta funkce u mnoha fór ani pořádně nefunguje. Takže ironicky nás nazývat jako "dobré duše" mi také nepřijde zrovna fér ;-). A příště, než nás začneš napadat, že tu zasra..... forum, tak si zpětně projdi své příspěvky a sáhni si sám do svého svědomí.
Pokud si dobre vzpominam,tak tazal jsem se tady nekolikdesetkrat,ale zebych psal otazku nesmyslne v novem topicu,bez toho zebych projel forum,tak mi to pripomen,no?
OP-COM

kratales

Příspěvek od kratales » 14 bře 2017, 19:06

Nepsal jsem o dotazování. Psal jsem o tom, že zde napadáš jiné, že zasí.... fórum, přitom se koukni do vlákna "řekni si o info podle svého VIN zde". Sám reaguješ na neustále se opakující dotazy a na nás zde budeš útočit?

A když se dohaduješ o pravidlech, proč píšeš dva příspěvky za sebou? Z jakého důvodu cituješ předchozí příspěvek?

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 14 bře 2017, 19:30

kratales píše:Nepsal jsem o dotazování. Psal jsem o tom, že zde napadáš jiné, že zasí.... fórum, přitom se koukni do vlákna "řekni si o info podle svého VIN zde". Sám reaguješ na neustále se opakující dotazy a na nás zde budeš útočit?
Pane,pozor (sice nevim prot to tady s tebou vedu),pokud je otazka ve spravnem topicu,jsem shopen pomoc 100x!!! Dobrou :roll:
OP-COM

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 14 bře 2017, 19:38

kratales píše: Z jakého důvodu cituješ předchozí příspěvek
Predhozi prispevek byl Honzapa a ne tvuj!!!Tak muzu citovat,at lidi vi o co ti tady vlastne jde :roll:
A doufoam ze to admin hned cele mazne,protoze,des a hruza!!!!! 8-)
OP-COM

kratales

Příspěvek od kratales » 14 bře 2017, 20:26

A třeba ještě třetí příspěvek za sebou napsat nechceš? Irituje mě, že vždy musí napomínat lidé, kteří se ani řádně nedokáží vyjádřit. Howgh.

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 14 bře 2017, 20:38

Skoda mluvi, hanba plut.Neuveritelne!!!
OP-COM

vectra11

Příspěvek od vectra11 » 14 bře 2017, 22:07

Člověk který dokáže vyhledat fórum, zaregistrovat se a napsat dotaz, jistě dokáže použít Google. Takže ano, vojtavojta má naprostou pravdu.

Odpovědět