Neuvěřitelné příhody palivového filtru
-
Re: Neuvěřitelné příhody palivového filtru
takže zalepení vydrželo dva dny...kouknul jsem na filtr a zase teče......fakt už mám chuť to auto pustit z kopce,takovejch peněz,co do toho člověk vráží a prostě na p......,ale nový těleso filtru za bezmála 5 tisíc tam teda cpát už fakt nehodlám,mrknu na jeden vrakáč tady v Lbc a jestli to mít nebudou,tak to jde z baráku a hotovo. Přežil jsem výměnu motoru,pak dvouhmotu,spojku,nepoznalo to neznačkovou naftu,olej,filtry,vše origo ale teď už je moje trpělivost fakt u konce:-(
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
- Reklama
Pokud jsou problémy s únikem nafty okolo palivového filtru, tak je to vždy chybou toho, kdo s tím manipuloval (nepoužil přípravek, nedodržel dotahovací moment), nebo použitím špatné vložky filtru. S originálem nemíváme problém, ale jeho cena je poněkud vyšší.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pouštět auto z kopce, za to že ti nějaký neumětel polámal těleso filtru, protože nemá cit v pazourech (když už teda nepoužívá momenťák), mi příjde docela směšné... 

Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

-
tak samozřejmě že to bylo řečeno v nadsázce a hodně v emocích,protože když jsem ráno kouknul pod kapotu,a viděl to co viděl,tak že mě sprostý slova lítaly hodně nahlas....v Lbc na vrakovišti v Kateřinkách,když jsem se zeptal,jestli tam mají astry h v naftě,tak na mě koukali jak vyoraný myši,načež se zeptali,jak to auto vypadá:-( mají prý jen géčka a efka:-(,takže rychlej telefonát do Prahy na Kutnohorskou,hned našli,tak jsem tam rychle zajel,jednání super,klučina dal i záruku a teď jsem přiletěl do Lučan,aby provedli vymenu......tak doufám,že už to je konečný reseni:-)samozřejmě že bych to nepustil z kopce,ale ten vztek,co jsem ráno měl....fakt se o to snažím starat co nejlíp a tohle mě už dorazilo....řeší se to už od 13. ledna a pořád člověk lítal do servisu jak blb a za chvíli zas....snad už to teď bude dobrý...

Opel Astra Caravan 1.3 CdTi
prosim vas kde ma 1.9 74kw palivovy filter?A aky je ktomu pristup,popripade foto nemate?Dakujem.
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
R.V:2007
1.9Cdti 74kw
a este otazka,po kolkych km menite alebo by sa mal menit palivovy filter?dakujem
Opel Astra Combi
1.9Cdti 74kw
1.9Cdti 74kw
Tiež som začal mať problémy s únikom nafty cez palivový filter, bohužiaľ špatnou montážou to asi nebude, keďže sa mi problémy prejavili až po 11tis km.RomanK píše:Pokud jsou problémy s únikem nafty okolo palivového filtru, tak je to vždy chybou toho, kdo s tím manipuloval (nepoužil přípravek, nedodržel dotahovací moment), nebo použitím špatné vložky filtru. S originálem nemíváme problém, ale jeho cena je poněkud vyšší.
V mojom prípade však únik nastáva len pri studenom motore, po zahriatí je všetko OK.
Takže to typujem na špatné tesnenie veka palivového filtra.
Viete mi niekto povedať, či je moja domienka správna? Príp. čím by to mohlo byť spôsobené.
Dá sa tesnenie na veko filtra kúpiť aj samostatne?
Ďakujem za odpoveď
P.S. niečo o výmene palivového filtra na 1,7l a jeho umiestnení
http://www.all-carsonline.co.uk/forums/ ... topic=2618
Astra H caravan,
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
r.v. 2006
Z19DTL (1,9CDTi, 74kW)
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Tesniacu gumičku podľa priemeru kúpiš v lepších autodieloch. Treba ju pomazať vazelínou a použiť správny doťahovací moment (nepreháňať to, ale ani nezakrútiť slabo).
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK