Prosím o pomoc!!!
Re: Prosím o pomoc!!!
nedávno byla reportáž o odstraňování DPF, na STK si na to posvítí kdo ho mít nebude a má ho mít
EX Opel Astra H caravan
- Reklama
No ja tiež som rozmýšlal nad odstránením,ale práve tohoto som sa obával , že EU sa pustí do boja s DPF
tak som ho nechal tak.

HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
ať jdou do (_!_) i s DPF, EGR a podobnými kur*ítky, stejně to hnow*o funguje a jenom se kvůli tomu se*ou auta, jo a když už tam půjdou můžou sebou vzít i celou EU 

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Hlavní problém DPF je v tom, že u nás máme hluboko do kapsy. A že bychom měli na ojetém autě měnit díl s poměrně vysokou cenou ?
Také mi vadí zatvrzelost výrobců, kteří aby nenaštvali zákazníky, prezentují tohle zařízení jako prakticky bezúdržbové, což ale samozřejmě není - a z toho plynou tyhle všechny průšvihy.
Mimochodem lucie, zkontrolovala sis ten olej ?

Mimochodem lucie, zkontrolovala sis ten olej ?
- nedy666
- Kontaktovat uživatele:
dark píše:Nejlepší je to dát pryč, nechat vykuchat a softwarově odstranit, vyjde to celé asi na 4-5 tisíc a máš navždy pokoj. Ono totiž když se to ucpe, tak to může udělat vetší průser než jen to, že budeš opravovat filtr, jelikož se všechen tlak z potrubí vrátí zpět do motoru, mě vylítali například všechny hadice.. a naštěstí se jen nasadili zpět, ale věřím, že někdo jinej takový štěstí neměl.. takže do tohohle bych zainvestoval, zbavíš se 1 a asi nejvetšího průser 21. století v automobilovim průmyslulucie píše:ahojte, mám opla zafiru r.v.2006, 1,9 cdti, mám problém. začali mi kolísat otáčky a i pc mi píše spotřebu i 3x vyšší než obvykle. ale když vypnu motor a znovu nastartuju, tak je chvíli klid, ale po cca 5km se spotřeba zase zvedne a znovu musím zastavit...měla jsem to na diagnstice ale nic mi to nenašlo. a dnes se mi rozsvítila kontrolka od žhavení
----
ajj, to je s tím fakt takový sraní, po kolika cca km se to projevuje nebo záleží na stylu jízdy?? město dálnice -mimo, je možné že to neděla a neohlašuje kontrola když je motor v záběru jak má být najel jsem s tím přes 1200 km a zatím to nic nehlásilo cca 30% + kolony - město zbytek silnice dálnice 70% co myslíte nebo mě prosím odkažte tam kde to je o těch filtrech jsem něco již slyšel ale nic dobrýho ne?(
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...