Opel Astra 1,9cdti gtc,automat PLYNOVY PEDAL???
Opel Astra 1,9cdti gtc,automat PLYNOVY PEDAL???
ajojte,mam taky problem z mojou atrou ze mi nereaguje plynovy pedal vobec nejde uz mi ho menili 4mesiace dozadu 300e ma to stalo a teraz zase to iste, rozbehnem sa na 20-30 a bum koniec nereaguje len si drzi svoju rychlost a strasne huci....a stalo sa mi to aj na dialnici pri 100km rychlosti som isla obiehat auto pridala som a zase nic...musim odstavit a vypnut a znovu nastartovat a bolo to stale horsie a horsie a teraz uz nereaguje vobec..stoji mi v servisi mechanik tvrdi ze novu riadiacu jednotku ktora ma bude stat zevraj 1500e....stalo sa niekomu nieco podobne alebo mate nejake skusenosti rady???dakujem
Opel Astra 1,9 cdti gtc,automat 2006/12
- Reklama
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Astra 1,9cdti gtc,automat PLYNOVY PEDAL???
Tinuska sprav si podpis a uved tam, aky mas presne motor (aj kod motora), rocnik a pod. Najdes to v uzivatelskom paneli.
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nikto neporadi? Ved vas tu volo dost, co malo problem s plynovym pedalom 

Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
co ja viem tak jedine Lencys